image

Selve bygningen har et "rå" fornemmelse over sig - et resultat af arkitekten Dominik Ariolis koncept "hvis vi reelt ikke har brug for det, så byg det ikke". 

Han fandt, at udviklingen af en ny, bæredygtighedsbaseret æstetik var en interessant proces at gennemgå.

Han forklarer, "Det var svært ikke at lade LEED-kravene diktere strukturens udseende og fornemmelse og at glemme, at bygningen skulle rumme et levende, åndende arbejdsfællesskab".

Det var fristende at udnytte den industrielle æstetik, som råmaterialerne udtrykte, og have et rent design, der ville diktere en fuldt gennemgående monokrom palet. Men slutbrugerne er dog en dynamisk, levende og udfordrende række individer, der vil sætte deres personlige præg på bygningen uanset hvad. Den intentionelle separation af forsyninger (rørføring og kabelgange osv.) fra grundbygningen indbygger en fremtidssikret mulighed for at erstatte udstyret i takt med fremskridtet og tilgængeligheden af mere bæredygtige løsninger. Bygningen er designet til at blive opgraderet i hele dens levetid og til let at kunne genanvendes, når den er udtjent.