Stå op og hav overskud til mere

At sidde ned hele dagen er hverken godt for krop eller sjæl. Derfor er et hæve-/sænkearbejdsbord den absolut bedste investering, du kan gøre. Du bliver oven i købet mere kreativ …

Read more

Det mobile mødelokale

Et af de mest fantastiske steder i J.K. Rowlings bøger om Harry Potter og hans venner er Fornødenhedsrummet. Et rum, som hele tiden tilpasser sig situationen og forskellige behov. Kunne det ikke være rigtig smart, hvis der også fandtes sådan et i virkeligheden?

Read more

Her har du din fremtid!

Hvilke fremtidstrends er de mest hotte på arbejdspladsen? Velkommen til arbejdspladsen 2030!

Read more

Til alle, som måtte have været i tvivl – jo, vi bliver både mere effektive og kreative på arbejdspladsen, hvis vi er lykkelige. Smile!

Read more

Sygdommens pris

Vidste du, at sygemeldinger hvert år koster store svenske virksomheder hele 40 milliarder svenske kroner?* Og desværre er mønstret det samme i hele den vestlige verden. Sygdommen har en stadigt større pris.

Read more

Mere frisk i grønne huse

Vil du gerne træffe smartere beslutninger, få en bedre nattesøvn og blive mere fokuseret? Så skal du arbejde i et miljøcertificeret hus.

Read more

Vi ved allerede, at arkitektur er mere end blot smukke bygninger. Men Michael Murphy, der er grundlægger og administrerende direktør for Mass Design Group, mener, at arkitektur også kan forandre strukturer, give mennesker håb og endda have en helende virkning.

Read more

Verdens fedeste kontor

Hvad ville du sige til papirskulpturer, der hænger ned fra loftet? Eller trapper med indbygget konferencerum?

Read more

Lad lyset gøre arbejdet

Den menneskelige krop styres af det biologiske ur – som igen styres af lyset. Belysning og lyssætning er vigtigt for os, eftersom vi i gennemsnit tilbringer op til 90 % af vores vågne tid indendørs.

Read more

Få styr på lydniveauet!

Er det sofaerne i receptionen, den dårlige kaffe eller de ikke-rengjorte toiletter? Undersøgelsesvirksomheden Leesman spurgte 100.000 kontoransatte fordelt i 49 lande, hvad de oplever som det allermest forstyrrende på arbejdspladsen.

Read more

Kontoret påvirker sundheden

Vis mig din arbejdsplads – og jeg skal sige dig, hvordan du har det! Måske er det at sætte tingene lidt på spidsen, men faktum er, at en nylig undersøgelse viser, at der er stor sammenhæng mellem din sundhed og hvordan dit kontor ser ud.

Read more

Den tredje plads

Når grænsen mellem hjem og arbejde udviskes, hvordan vil fremtidens mødesteder så se ud? Vil der opstå nye rum i rummet?

Read more

Arbejdsplads 2.0

Med internetrevolutionen for snart 20 år siden var der fremtidsforskere, som mente, at det traditionelle kontor ville forsvinde. Hvad skulle man bruge det til, når man kunne sidde på en hvilken som helst bakketop og være forbundet med resten af verden?

Read more

Møde for millioner

Virksomheder og organisationer arbejder kontinuerligt på at blive mere effektive og øge produktionen – så hvordan kan det være, at der sjældent er nogen, som sætter spørgsmålstegn ved dårlige møder?

Read more

Fleksible Fields

Den modulopbyggede og fleksible møbelserie Fields er den seneste af Kinnarps’ produktlanceringer og et af elementerne i Next Office™-konceptet. Fields skaber muligheder for individuelt at tilpasse en arbejdsplads til alle menneskers forskellige forudsætninger og behov. Vi vekslede nogle ord med Olle Gyllang, arkitekten bag designet.

Read more

More news & stories

Sidde eller stå? Better days at work - the Workspace SÅDAN SKABES DET PERFEKTE MØDE Miljøvenligt lys Kinnarps på Stockholm Design Week Sssch! Ekspertens valg! Fremtidens klasseværelse VI GØR, SOM VI SIGER Facebook flytter ind