Arbejdsplads 2.0

Med internetrevolutionen for snart 20 år siden var der fremtidsforskere, som mente, at det traditionelle kontor ville forsvinde. Hvad skulle man bruge det til, når man kunne sidde på en hvilken som helst bakketop og være forbundet med resten af verden?

Read more

Møde for millioner

Virksomheder og organisationer arbejder kontinuerligt på at blive mere effektive og øge produktionen – så hvordan kan det være, at der sjældent er nogen, som sætter spørgsmålstegn ved dårlige møder?

Read more

Fleksible Fields

Den modulopbyggede og fleksible møbelserie Fields er den seneste af Kinnarps’ produktlanceringer og et af elementerne i Next Office™-konceptet. Fields skaber muligheder for individuelt at tilpasse en arbejdsplads til alle menneskers forskellige forudsætninger og behov. Vi vekslede nogle ord med Olle Gyllang, arkitekten bag designet.

Read more

Fra skrivebord til sacco

I dag er der lige så mange måder at arbejde på, som der er ansatte, og forskellige generationer stiller forskellige krav til deres arbejdsmiljø. Den perfekte arbejdsplads skal stimulere både kreativitet og fleksibilitet – uden at begrænse ergonomien.

Read more

Fem finesser ved Fields

Den varme og indbydende serie Fields er udviklet og formgivet af Kinnarps i samarbejde med den anerkendte designer Olle Gyllang fra Propeller Design AB. Det er et moderne koncept, der er udviklet for at kunne tilbyde netop den type arealer, miljøer og funktionalitet, som du søger i nutidens arbejdsmiljøer. Og som giver dig muligheden for at være kreativ, social eller fokuseret.

Read more

Stå op og kom i form

Vil du gerne være i bedre fysisk form? Sats på et hæve/-sænkebord på arbejdet. Det kan faktisk gøre en verden til forskel.

Read more

Filmisk lobby

Det siges, at førstehåndsindtrykket varer ved. Noget, som ikke bare gælder for os mennesker, men naturligvis også for vores arbejdspladser …

Read more

Aktiv fremtid

Den digitale revolution har vendt op og ned på samfundet, os selv og vores arbejdspladser. Så hvordan skal man som medarbejder og virksomhed følge med i udviklingen?

Read more

Functional food

Interessen for functional food – mad, som optimerer kroppens funktioner, vokser, så det knager. Vi tog kontakt til Anneli Hallberg, kok, sundhedscoach og personlig træner, som fortæller mere om, hvordan vi kan få det bedre.

Read more

Er musik på arbejdet altid godt?

Tilhører du dem, som siger, at du altid arbejder bedre med musik? Det kan være rigtigt. Men inden du tager hovedtelefonerne på og trykker på play-knappen, så læs dette!

Read more

Kinnarps i unikt arkitektsamarbejde

Hvilke farver og materialer bliver dominerende på vores arbejdspladser i de kommende år? For at finde frem til det har Kinnarps i løbet af 2016 arrangeret workshops med nogle af Sveriges og Europas førende arkitekter og indretningseksperter. I starten af september var der "grand finale" i Kinnarps' eget designcenter i smålandske Skillingaryd, Sverige.

Read more

Årets designoplevelse!

Skal du til London i løbet af efteråret? Så må du ikke gå glip af en af årets største design- og arkitekturevents. I en unik satsning under ledelse af Christopher Turner, tidligere chefredaktør på britiske Icon, åbner London Design Biennale den 15. september.

Read more

Digital detox

Pling! Hvordan påvirker det os, når vi hele tiden er på? Ny forskning viser, hvor ødelæggende det er for produktiviteten. Derfor er der også en række store virksomheder, heriblandt Volkswagen, som har besluttet at lukke sine e-mailservere efter kontortid.

Read more

Træn Dig Frisk

Din krop har brug for mere end ergonomiske møbler for at opnå et øget velbefindende. Specialsygeplejersken og træningsentusiasten Angelica Bauer har fuldstændig tjek på den hverdagsmotion, som gør en forskel.

Read more

Sundhed og arbejdspladsen

Hvordan påvirkes din sundhed af arbejdspladsen og dens design? Mere end du tror!

Read more

More news & stories

VERDENS GRØNNESTE KONTOR Skarpsindigt opbevaringsmodul NYE VINDE Plads til frihed Længe leve livet Så meget bedre - med musik En cool bunker Embrace – ny stol til mange formål Trådløs nostalgirejse Nye bankforbindelser