En lys idé

Det er ikke blot den tekniske udvikling, der går i en rasende fart med ny software og innovationer, der forandrer hverdagen. Blandt arkitekter er "intelligente materialer" et af de hotteste samtaleemner netop nu. Hvad med at anskaffe selvlysende vægge til kontoret?

Read more

5 vigtige tendenser på arbejdspladsen

Hvad kommer vi til at tale om på arbejdet næste år? Fra digitalisering til mangfoldighed, her er de vigtigste spørgsmål og tendenser på arbejdspladsen, som vil være de dominerende samtaleemner omkring kaffeautomaten i 2017.

Read more

Working 9 to 5

Arbejdslivet ser ikke ud som tidligere, så hvordan kan det være, at mange virksomheder stædigt holder fast ved de gamle kontortider?

Read more

5 trin til det perfekte  mødelokale

Vidste du, at indretningen kan påvirke ikke alene dit humør, men også din adfærd? Følg disse fem inspirerende trin, og du vil snart have skabt det perfekte mødelokale!

Read more

Lad alle være med!

Alle ved, at en smart indretning kan gøre underværker for effektiviteten og arbejdsglæden i en virksomhed. Men det er ikke altid nok med moderne farver på væggene og de flotteste, mest funktionelle møbler – det er mindst ligeså vigtigt, at vi selv kan være med til at bestemme!

Read more

De 25 vigtigste  ting på arbejdspladsen

Hvad synes du er det allervigtigste på din arbejdsplads? En bekvem stol og et funktionelt arbejdsbord er vel nærmest en selvfølge, men hvad kommer så?

Read more

Tag kontrol over din arbejdsdag

Vidste du, at kontoransatte bliver afbrudt i gennemsnit hvert tiende minut? Derfor er det ekstra vigtigt med smarte rutiner, som gør, at du kan tage kontrol over din arbejdsdag!

Read more

Nyt hovedkvarter for britisk design

Design- og arkitektverdenen har fået en ny Instagram-favorit. I slutningen af november åbnede Europas største designmuseum i en fantastisk gammel forladt lagerbygning i det centrale London.

Read more

Den mest intelligente medarbejder

For de fleste, der arbejder på kontor, ligner arbejdsdagene hinanden. Vi svarer på mails, booker møder og undersøger ting for at kunne sende flere mails. Men tænk, hvis vi kunne få hjælp til alt dette, hvor meget mere effektive ville vi så ikke blive!

Read more

Indretningen påvirker din sundhed

Sig mig, hvordan din arbejdsplads ser ud – og jeg skal sige dig, hvordan du har det! At miljøet er afgørende for trivslen og effektiviteten på arbejdet, det ved alle. Men vidste du, at den også kan påvirke os rent fysisk?

Read more

Underjordisk magi

Et underjordisk museum i Stettin i det nordvestlige Polen – her ligger den bedste bygning, der er taget i brug i verden i løbet af 2016. I hvert fald hvis man skal tro juryen World Architecture Festival, som uddeler denne prestigefyldte udmærkelse hvert år.

Read more

Hvordan skal vi redde verden fra klimatruslen? Eller er det allerede for sent? En, der har engageret sig dybt i dette spørgsmål, er den amerikanske skuespiller Leonardo DiCaprio. Sammen med National Geographic har han indspillet Before the Flood, en klimadokumentar, som allerede er blevet set af over 40 mio. mennesker, siden den blev lanceret i begyndelsen af november.

Read more

Spar ikke på de forkerte ting

Miljøet er altafgørende for trivslen og effektiviteten på en arbejdsplads. Men når arbejdsgiverne vil spare, går det nogle gange ud over de forkerte ting.

Read more

Arkitektens nye hjælpemiddel? En sværm af vægklatrende minirobotter! Og pludselig kan man skabe former og strukturer, som ikke tidligere har været mulige!

Read more

Huset, der trækker vejret

Hvis man ønsker at vide, hvad der driver de seneste tendenser inden for arkitektur og formgivning, skal man blot kaste blikket mod alverdens museer. Fra Beijing til Los Angeles ... Det er dér, det sker!

Read more

More news & stories

KINNARPS' TRENDRAPPORT DEL 6. Fra adskillelse til mangfoldighed Kinnarps åbner showroom i Odense KINNARPS' TRENDRAPPORT DEL 2 FRA FASTNET TIL TRÅDLØS Den mest salte mine Skarpsindigt opbevaringsmodul Mesteren Meier Styrken i miljøet Trends - Milano Design Week 2013 Designugen i Milano – Hvor sund er din arbejdsplads?