100 % arbejdsglæde

2014-07-04

86 sider fyldt med inspiration, tendenser, idéer og nyheder. Her er Kinnarps' nye katalog WORKSPACES – Where you meet, learn and create.

Endelig er det her – WORKSPACES, Kinnarps' nye inspirationskatalog! Fuld af nyheder, miljøer og kreative løsninger. Den perfekte guide for alle, der er interesserede i indretning, og som længes efter en flottere arbejdsplads. Og det er noget, der passer på langt de fleste af os. I en stor undersøgelse* har hele 94 % sagt, at indretningen er vigtig for trivslen på arbejdet.

På 86 propfyldte sider får vi et indblik i, hvad Kinnarps' mange produktvaremærker kan tilbyde – Kinnarps, Drabert, MartinStoll, Materia, Skandiform og NC Nordic Care, som alle garanterer høj kvalitet. Men hvad der først og fremmest gør WORKSPACES så inspirerende, er de mange indretningseksempler og løsninger hentet fra virkelige arbejdsmiljøer. Hvordan kan du tænke i åbne landskaber, hvilke nye akustikløsninger findes der, eller hvordan kan man udnytte rumarealerne så effektivt som muligt? Derudover får vi lov til at følge med bag kulisserne og møde en række designere, der deler deres historier om, hvordan møblerne blev til. Vi møder bl.a. Anne Reinhold, der skabte serien Trixagon ud fra et snefnugs sekskantede form. Og Daniel Figueroa med sit seneste design, den bekvemme kontorstol Esencia, og hans fascination for bløde kurver:
"For mig kan en stol have sin egen sjæl …"

Men den mest interessante del af WORKSPACES er nok den del, der handler om Kinnarps' Trendrapport, der bygger på otte ændringer, og hvordan disse påvirker arbejdspladsen. Hvordan man med indretningen får mere motiverede og kreative medarbejdere. Nutidens teknologi gør det muligt at arbejde med større frihed, hvilket stiller nye krav til både møblerne og mødekulturen. Fremtiden og den aktivitetsbaserede arbejdsplads er her allerede. Læs mere i WORKSPACES!

*En undersøgelse, som Demoskop gennemførte for Kinnarps i 2013.