Fem finesser ved Fields

2016-10-06

Den varme og indbydende serie Fields er udviklet og formgivet af Kinnarps i samarbejde med den anerkendte designer Olle Gyllang fra Propeller Design AB. Det er et moderne koncept, der er udviklet for at kunne tilbyde netop den type arealer, miljøer og funktionalitet, som du søger i nutidens arbejdsmiljøer. Og som giver dig muligheden for at være kreativ, social eller fokuseret.

Men hvad er så fordelene ved Fields?

1. De forskellige moduler (sofaer, lænestole, siddepuffer, borde, opbevaringsmoduler og skærme) kan kombineres, sættes sammen og placeres, lige som du ønsker.

2. Det brede sortiment kombineret med det store udvalg af farver, materialer og tilbehør giver mulighed for at skabe personlige udtryk.

3. Den multifunktionelle tænkemåde giver fællesmiljøer, møderum, rum i rummet, kreative miljøer og arealer til fokuseret arbejde eller individuelle arbejdspladser.

4. Den passer godt ind i aktivitetsbaserede arbejdsmiljøer (Kinnarps Next Office-ABW), idet den tilbyder variation og kan tilpasse sig efter arbejdsdagens forskellige aktiviteter.

5. Det er en svensk fremstillet bæredygtig serie, hvor de stoffer, som anvendes, er uden flammebeskyttelsesmidler, og dele af serien er desuden FCS-mærket.

Med andre ord fem fine finesser med fokus på velvære, personificering og valgmuligheder og fem gode anledninger til at begynde at tænke på, hvordan du vil indrette med Fields.

Se filmen om Fields: