Fleksible Fields

2016-10-13

Den modulopbyggede og fleksible møbelserie Fields er den seneste af Kinnarps’ produktlanceringer og et af elementerne i Next Office™-konceptet. Fields skaber muligheder for individuelt at tilpasse en arbejdsplads til alle menneskers forskellige forudsætninger og behov. Vi vekslede nogle ord med Olle Gyllang, arkitekten bag designet.

HVORDAN OPSTOD IDÉEN TIL FIELDS?
"Konceptet Fields er baseret på omhyggelige analyser og undersøgelser udført af Kinnarps. Allerede da jeg blev koblet på projektet, vidste man derfor, hvad man ville have, og min opgave blev – sammen med teamet hos Kinnarps – at finde en løsning på et allerede identificeret behov."

HVAD ER TANKEN BAG DESIGNET?
"En stor del af arbejdet med at udvikle Fields har været at skabe gode forudsætninger for forskellige arbejdsbehov og aktivitetstyper. Fra at man vil trække sig tilbage og arbejde uforstyrret og koncentreret eller holde en rolig pause til møder i mindre grupper. Fra det private til det sociale, hvor både den enkelte og gruppen finder den plads, der er nødvendig. Konceptet består derfor af et stort antal moduler og funktioner, hvor alle dele kan kombineres for at skræddersy møblering og indretning ud fra kundens behov og ønsker. Min tanke var at finde et udtryk, hvor alle disse kombinationsmuligheder er mulige og samtidig fungerer formmæssigt. En balance mellem de bløde organiske siddeelementer og de mere kantede computerskærme."

HVORDAN INDRETTER MAN BEDST MED FIELDS?
"Jeg ser det som, at vi har skabt elementerne og mulighederne for arkitekten for på grundlag af rum, behov og sammenhæng at udforme et godt og funktionelt miljø med stor variation i både udtryk og anvendelse."

HVAD ER DU MEST TILFREDS MED?
"Helheden og detaljerne. Jeg synes, at Fields er en god repræsentant for det nye Kinnarps."