Det handler om mennesket

2016-01-26

ERGONOMI DEFINERES NORMALT som læren om, hvordan arbejdsredskaber og arbejdsmiljø påvirker mennesket. Hvis du skal bide mærke i et enkelt ord i den definition, så er det "mennesket". For det er os, du og jeg og vores unikke forudsætninger, som er udgangspunktet for alt, hvad Kinnarps gør inden for ergonomi.

De møbler, vi udvikler, fremstiller og sælger, hjælper os med at skabe gennemtænkte og gode indretningsløsninger og bedre arbejdspladser. Men vigtigst af alt: Vores arbejde får mennesker til at have det godt og trives på arbejdspladsen.

Vi lever i en tid med konstante forandringer, hurtig teknologisk udvikling og nye krav til arbejdspræstationer. Derfor er det vigtigere end nogensinde at stoppe op og reflektere over, hvordan vi arbejder, og hvad det indebærer for os.

På Stockholm Furniture Fair lancerer vi vores nye Ergonomimagasin. Det handler om velbefindende på arbejdspladsen, og det handler om Kinnarps. For ergonomi er så dybt forankret i alt, hvad vi er og laver. Men det stopper ikke med det. Det handler om så meget mere end om, hvordan vi sidder, står, bærer og mødes på arbejdet. Det handler om samfundet. Det handler om livet. Det handler om mennesket.