Kickstart din morgen

2015-04-30

De første 10 minutter på jobbet er de vigtigste. Brug dem fornuftigt, og det vil komme dig til gode hele dagen. Kinnarps giver dig tips om 7 gode morgenritualer, som alle kan lære.

1. Reflektér: Vend blikket indad – hvad har du lavet de sidste par dage? Har du nået dine mål? Hvor langt er du kommet med dine projekter?

2. Listen: Gennemgå, og opdater din to-do-liste. Og glem ikke at prioritere, hvad der er vigtigt.

3. Hej! Brug lige et minut på at få styr på, hvordan dine kollegaer har det, og hvad de har gang i. Venlighed smitter!

4. Mailstrategi: Det er let at blive fanget i mailkaosset og føle sig dygtig og effektiv. Men spørg dig selv om, hvilke mails der rent faktisk kræver svar, og hvilke der i virkeligheden kan smides direkte i skraldespanden.

5. Undgå distraktioner: Vær fokuseret! Beslut dig for at gennemføre opgaverne, og undgå møder med lav prioritet, småsnak ved kaffeautomaten og statusopdateringer på Facebook. 

6. Skrivebordet: Sørg for, at dit skrivebord er ordentligt og ryddeligt, da det er en forudsætning for en vellykket dag.

7. Tak! Læn dig tilbage, og fokuser et øjeblik på noget, du er taknemmelig for – privat eller på jobbet. Det er godt at minde sig selv om dette en gang imellem, og det får en til at indse, hvad der er vigtigt her i livet.