Kinnarps på Stockholm Design Week 2015

2015-01-05

Forberedelserne er i øjeblikket i fuld gang til Stockholm Design Week 2015. Designmessen finder sted fra den 3.-7. februar 2015, og det er nu blevet besluttet, at Kinnarps' stand bliver designet af det italiensk-svenske designstudie Nichetto Studio.Kærlighedshistorien mellem Nichetto Studio og Kinnarps begyndte tidligere i år under designugen i Milano. Nichetto Studio designede Kinnarps' udstilling "Scandinative Workspace", som fik stor opmærksomhed og anerkendelse. Udstillingen blev anset for at være en af ugens bedste og blev nomineret til den prestigefyldte "Milano Design Award".

Nu er det tid til det næste kapitel i historien om Nichetto Studio og Kinnarps. Når Stockholm Design Week slår dørene op, vil det være Nichettos team, der har designet Kinnarps' stand.

"Det er alletiders, at Luca og hans team har taget udfordringen op med at designe vores stand. Vores samarbejde med Nichetto Studio under designugen i Milano fungerede utroligt godt, og det er spændende, at vi nu fortsætter med at udvikle vores succesfulde samarbejde og får det op på det næste niveau," siger Paulina Lundström, Marketing & Communications Director hos Kinnarps.

Temaet for standen vil være baseret på Kinnarps' nye trendrapport "Workplace and lifespace design for the diverse decade", hvor Kinnarps kigger ind i fremtiden for at se på, hvilke områder der vil have afgørende betydning for fremtidens arbejdsmiljøer.

Det er denne trendrapport, som Nichetto Studio nu vil skabe i fysisk form sammen med Kinnarps' nye produkter.