Kinnarps støtter UNHCR's arbejde

2015-12-10

Krigen i Syrien er gået ind i sit femte år. Millioner af mennesker er på flugt, halvdelen er børn. Situationen er akut og behovene enorme. For at forsøge at hjælpe disse mennesker giver Kinnarps derfor en juledonation til FN's Flygtningehøjkommissariat (UNHCR).

"Vi er utroligt glade og taknemmelige for, at Kinnarps har valgt at støtte UNHCR's arbejde for mennesker på flugt. Med støtten kan UNHCR hjælpe flere mennesker til at få en varmere og mere tryg vinter," siger Amelie Häger, ansvarlig for UNHCR's virksomhedssamarbejde i Sverige.

På FN's foranledning leder UNHCR arbejdet med at beskytte mennesker på flugt fra krig og forfølgelse. UNHCR uddeler nødhjælp, kæmper for menneskerettigheder og giver mennesker på flugt en bedre fremtid. Kinnarps har i lang tid haft en tradition for at give sit personale en påskønnelse op til juleferien. Denne påskønnelse kommer i år til udtryk ved en fælles gave til netop UNHCR.


"Det er ekstremt vigtigt, at Kinnarps viser solidaritet og påtager sig et socialt ansvar i en omverden, der kan være både kompliceret og brutal. Vi forsøger at agere på denne måde hele året, men det føles måske lidt ekstra vigtigt i juletiden," siger Kjell Strandberg, Human Resources Director hos Kinnarps.