Kinnarps støtter kampen mod ebola

2014-12-11

Ebola er en af verdens mest dødelige og smitsomme sygdomme. Den frygtede virussygdom har indtil videre kostet over 4000 mennesker i Vestafrika livet. Derfor vælger Kinnarps at donere sine julegavepenge til Læger Uden Grænser, der fra de berørte lande arbejder hårdt for at bekæmpe ebolaen.

"Vi er meget taknemmelige for gaven fra Kinnarps – gaver fra privatpersoner og virksomheder er en forudsætning for, at vi kan være på de steder, hvor der er mest brug for os. Læger Uden Grænser fortsætter deres arbejde med at yde omsorg til mennesker i konflikthærgede områder såsom Irak, Syrien, Sydsudan og Den Centralafrikanske Republik. Desuden yder vi omsorg til dem, som er blevet ramt af ebola i Vestafrika," siger Katharina Ervanius, der er ansvarlig for den svenske afdeling af Læger Uden Grænser.
Kinnarps har i lang tid haft en tradition for at give sit personale en påskønnelse op til juleferien. Denne påskønnelse vil i år blive vist i form af en fælles gave til Læger uden Grænsers beundringsværdige kamp mod ebola.

Kinnarps supports the fight against EbolaFOTO: SYLVAIN CHERKAOUI/COSMOS

"Ebolavirussen rammer fortsat mange familier i Vestafrika, samtidig med at den udsætter hjælpearbejderne for stor fare. Vi har derfor valgt at donere penge til denne katastrofe, hvor gaven kan bidrage til, at de berørte mennesker får akut hjælp og pleje. Den her gave viser også, at vi ønsker at tage et socialt ansvar, der rækker langt ud over koncernens grænser," siger Kjell Strandberg, personaledirektør hos Kinnarps.

Kinnarps supports the fight against EbolaFOTO: KJELL GUNNAR BERAAS/LÄKARE UTAN GRÄNSER