Magisk mobil - eller?

2015-03-24

Mobiltelefonerne bliver smartere og smartere hver måned, og de udstyres med flere og flere forbløffende finesser og funktioner. Men Cicret Bracelet tager nok førstepræmien. Kinnarps kigger på telefonen med en skærm direkte på huden… Det kan man kalde bærbar teknik!

Apples legendariske grundlægger Steve Jobs plejede altid at afslutte sine foredrag med ordene: ”One more thing…” Og først derefter præsenterede han den virkelige nyhed for det forbavsede publikum. Selvom Cicret Bracelet er et franskt projekt, kan vi formode, at superentreprenøren Jobs ville have været interesseret i det. Selve teknikken er gemt i et smart armbånd, der samtidigt fungerer som en projektør, der projekterer en computerskærm på huden.

Takket være laserstyrede sensorer kan du trykke på knapper på Cicret Bracelet som på hvilken som helst anden telefon. Men kommer den til at fungere? Det hævder opfinderne, men der er også nogle kritiske stemmer, der mener, at de tekniske udfordringer er uoverkommelige. Indtil videre befinder Cicret Bracelet sig på idéstadiet. Ligegyldigt hvad er det spændende at tænke på.