Møde for millioner

2016-10-18

Virksomheder og organisationer arbejder kontinuerligt på at blive mere effektive og øge produktionen – så hvordan kan det være, at der sjældent er nogen, som sætter spørgsmålstegn ved dårlige møder?

En sjusket dagsorden, dårlig belysning, stenhårde stole, og fem minutter efter mødets start banker nogle forsinkede mødedeltagere på døren. Lyder det bekendt? Hvert år sidder svenske embedsmænd i møder for et svimlende beløb af 170 mia. svenske kroner, hvilket svarer til hele 4 procent af BNP. Det betyder, at en virksomhed med 100 medarbejdere bruger næsten 30 millioner svenske kroner om året på møder, og heri er forberedelse og rejser ikke medregnet. Alligevel viser forskning, at halvdelen af alle møder har lav kvalitet og er spild af tid.
Så sjusk ikke med forberedelserne, vær velforberedt og engageret – og invester i inspirerende mødeomgivelser. Virksomheder med en god mødekultur har færre problemer med stress, mere tilfredse medarbejdere og oven i købet færre interne mails. Hos Kinnarps tager vi udgangspunkt i en filosofi kaldet Next Office-ABW, der ser arbejdspladsen i et helhedsperspektiv, og som omfatter alt fra indretningsløsninger til lyd, belysning og farve. Læs mere her!