Designugen i Milano – Hvor sund er din arbejdsplads?

2015-04-07

Designdistriktet Brera ligger lige midt i Milano, og Kinnarps vil være på plads her under designugen i Milano fra den 14. til 19. april 2015. I år fokuserer Kinnarps på fremtidens sunde arbejdspladser!

Ligesom det var tilfældet under Stockholm Furniture Fair tidligere i år, vil det velrenommerede designstudie Nichetto Studio fortolke Kinnarps' trendrapport og denne gang bringe koncepterne til live i den 300 kvadratmeter store udstillingssal i Milano. Fordelene ved en sundere arbejdsplads vil blive fremhævet ved hjælp af konceptet "Wellness på arbejdspladsen". Sammen med et revitaliserende fødevarekoncept fra fødevaredesignerne hos Arabeschi di Latte vil Kinnarps og Nichetto Studio give de besøgende mulighed for at sidde og arbejde, nyde en sund og lækker let buffet, mens de samtidig får et indblik i, hvordan fremtidens arbejdsplads kommer til at se ud. Alle de nye produkter fra Kinnarps' varemærker (Kinnarps, Drabert, Martin Stoll, Materia,Skandiform og NC Nordic Care) vil naturligvis være udstillet!

"Folk, der er glade på jobbet, udfører et bedre job! Så enkelt er det. Ved at designe miljøer, der er fyldt med wellness og behagelige stemninger, kan vi også skabe bedre medarbejdere. Til denne udstilling har jeg blandet nogle elementer fra Kinnarps' trendrapport med de nye produkter og forsøgt at skabe en sund arkitektonisk cocktail," siger designeren Luca Nichetto. 

Designugen i Milano betragtes som en af de vigtigste designudstillinger i verden og trækker mere end 100.000 besøgende til byen hvert år. Hvis du befinder dig i nærheden af Milano, håber vi, at du har mulighed for at komme forbi Largo Treves 5, på hjørnet til Via Solferino, og nyde en sund og lækker let buffet, mens du får inspiration til, hvordan din arbejdsplads kan øge følelsen af velvære og blive sundere!

Udstillingens åbningstider:
Tirs.: 10.00 til 18.30 (privat cocktail 19.00 til 22.30)
Ons./tors./lør.: 10.00 til 21.00
Fre.: 10.00 til 24.00 (Brera Design District Night)
Søn.: 10.00 til 16.00

Facebook