Forårets produktnyheder fra Kinnarps

2015-05-19

Lige nu syder og bobler det hos Kinnarps af spænding og stolthed. I løbet af foråret lancerer vi nemlig omkring 30 nye produkter fra vores seks varemærker. Nyheder, som vi tror og håber på vil gøre arbejdslivet både sjovere og nemmere for et stort antal brugere.

– Det er altid sjovt, når vi lancerer nye produkter. Jeg glæder mig til at fremvise produktnyhederne, som afspejler vores store viden om design, innovation og ergonomi, siger Kinnarps Marketing & Communications Director, Paulina Lundström.

De fleste af nyhederne er allerede blevet præsenteret i løbet af forårets store internationale designuger - Stockholm Design Week og Milan Design Week. Nyhederne er blevet modtaget med åbne arme, og nu er de omsider kommercielt tilgængelige:

Kinnarps' stol Embrace har for sit design modtaget de ærefulde priser iF Design Award og Red Dot Design Award. Nu udvides Embrace-familien med to nye spændende produkter - en anvendelig og flot barstol og en stol, hvor ryggen er i let og smidig plast i stedet for træ. De nye modeller er naturligvis designet efter Embrace-familiens unikke formsprog.

Til alle, som stiller høje krav til multifunktionalitet og er på udkig efter en ny bordserie, har vi den perfekte nyhed: Nexus. Bordets sobre og elegante design passer perfekt til den, som søger en moderne bordløsning med mange valgmuligheder. Nexus fås som separat arbejdsbord eller som smidig bænkløsning. Det er en fleksibel serie til forskellige typer af situationer, arbejdsmåder og arbejdsmiljøer.

Nexus kan også udmærket kombineres med vores seneste kontorstol fra varemærket Drabert -  Entrada II. Stolen sikrer, at det ikke bliver statisk at sidde ned, men opmuntrer i stedet til bevægelse og forskellige typer af siddestillinger. Stolens intuitive regulering er enkel at anvende og med nogle få smidige indstillinger tilpasses den nemt til forskellige arbejdssituationer. I kraft af sin brugervenlighed passer Entrada II perfekt til aktivitetsbaserede arbejdsmiljøer, hvor personer i forskellige typer situationer med lethed kan benytte stolen.

I løbet af foråret præsenterer vi også Capella, en helt ny type kontorstol, hvor brugeren for første gang kan stifte bekendtskab med den nyudviklede og innovative FreeMotion™-mekanisme, som med små, smarte mikrobevægelser bidrager til en aktiv siddeoplevelse. Capella kan købes fra og med september.

Har du spørgsmål eller tanker i forhold til vores nye produkter? Kontakt din nærmeste Kinnarps forhandler.

Kinnarps lancerer følgende produkter i løbet af foråret 2015:

Kinnarps: Nano, Nexus, Embrace barstol og Embrace med plastryg. 

Drabert: Entrada II, HotSpot, Filio, Salida, Parlando, Mento  

MartinStoll: Collection C, Collection B, Senor, Fenix, Collection E, Collection TEC, Cosa, Polar 

Materia: Hal, One o'clock, Boullé, Cap, Neolite, Avant, Blanket, Couture series, Amore, Lotus 

Skandiform: Petals, Primo, Oval, Deli 

NC: Sture 394, Plockepinn 49, Knop, Julia 065