VÆLG FARVE EFTER HUMØR

2013-05-07

Tags:

Træt af de hvide kontorvægge? Skift farven med et klik på mobilen!

Nogle morgener ... ankommer man til kontoret og ville ønske, at nogen kunne udskifte indretningen eller i det mindste male væggene i en ny farve.
Den engelske designergigant Ron Arad har skabt en af årets mest interessante nyheder – No Bad Colours er vægplader, som kan skifte farve. Ønsker du en beroligende blå væg til bestyrelsesmødet om morgenen, en frisk gul til frokost og senere en fyrig rød til hygge efter arbejde - så er det bare at vælge. Mulighederne er uendelige. Dog behøver du hverken ruller eller malerspand, for hele processen styres fra din computer eller mobiltelefon. Et andet plus er selvfølgelig også, at man slipper for at være urolig for, om man har valgt en forkert farve hos farvehandleren ...
Teknikken er udviklet af den britiske virksomhed Versatiles Technologies og bygger på elektriske impulser, der sendes gennem en væske, der ligger mellem pladerne. Det findes således ingen traditionel lyskilde, hvilket selv ud fra et vedligeholdelsesmæssigt synspunkt er praktisk.
Det koster ca. 4.000 kroner kvadratmeteren at installere No Bad Colours, hvilket svarer til prisen på marmor.
- Det er en utroligt spændende teknik med alle de mange anvendelsesmuligheder. Du kan naturligvis bruge den på vægge og gulve, men også i møbler og mindre produkter. Det er bare starten, siger Ron Arad.

Ron Arad sætter farve på tilværelsen. Foto: Graeme Montgomery.