Smart indretning – sunde medarbejdere

2015-09-10

20 % af alle kontoransatte i den vestlige verden rammes på et tidspunkt i deres liv af stressrelaterede skader, som skyldes dårlig ergonomi. Men blot en lille investering i arbejdsmiljøet kan gøre underværker for både helbredet og effektiviteten.

Hvor ofte sker det ikke, at man sidder en hel dag sammensunket foran computeren, evt. med undtagelse af en hurtig frokost og et par korte ture hen til kaffemaskinen! Lyder det bekendt? Det er et stillesiddende liv ofte med monotone rutiner, og det har sin pris. Hovedpine, ledsmerter, musearm osv., for slet ikke at tale om, hvad der sker med arbejdsglæden og produktiviteten. Forskning har påvist, at dårlige møbler ikke bare påvirker os rent kropsligt – de får også humøret og energiniveauet til at dale. De gør os tilmed dovne, magelige og mindre kreative. Det burde være grund nok til, at alle virksomheder prioriterer indretningen, for der er ikke noget, der er mere bekosteligt end syge og distraherede medarbejdere.

Det er derfor, vi hos Kinnarps har skabt et aktivitetsbaseret koncept, der hedder Next Office. Det er et gennemgribende forandringsprojekt, som tager hensyn til alt lige fra organisationen og miljøet til hvilke specifikke behov, alle ansatte har. Det er først, når man har lavet den grundige analyse, at man kan finde frem til en helhedsløsning. Vi hører gerne fra dig. Så fortæller vi mere!