Trends - Milano Design Week 2013

2013-04-19

Den årlige designuge i Milano er netop blevet afholdt med byen befolket af inspirationshungrende besøgende. Møbelmessen har hele byen som udstillingshal, men hjertet af begivenheden er udstillingen Il Salone de Mobile, der i år ud over de traditionelle udstillere havde inviteret den verdenskendte arkitekt Jean Nouvel, der portrætterede hans idéer om forskellige typer af arbejdsmiljøer.

Muligvis er "Satellite" den mest interessante del af udstillingen. Det er der, hvor de studerende har mulighed for at udstille deres arbejde; lidt friere, lidt vildere, så der sættes lidt flere tanker i gang.

I løbet af messeugen er Milano summende af aktiviteter, events og udstillinger i forskellige distrikter i byen med alle typer af design, produkter, kunst og mode. Kinnarps var selvfølgelig på stedet, og vi blev begejstret, inspireret og motiveret. En positiv ånd gennemsyrede det hele. Uanset om virksomhederne var i stand til at fremvise nye produkter som følge af det nuværende økonomiske klima, havde næsten alle fornyet sig på en eller anden måde. Det kunne for eksempel være et nyt kabinekoncept, nye farver eller måden at præsentere sig på.

Se hvordan Kinnarps fortolker ugen i denne film og e-PDF. Her finder du nogle af de tendenser og trend, som vi syntes skinnede tydeligst på Milanos designhimmel. (Filmen & PDF komplementerer hinanden så se begge).