Bløde kurver!

2014-12-01

Bløde kurver!

I løbet af året har Kinnarps budt velkommen til to nye medlemmer af stolefamilien. To nyheder, hvor modigt design og god ergonomi er i fokus. Den første nyhed er Embrace, en helt ny stoletype, der kan anvendes, når man ønsker at samle tankerne, kaste sig ud i noget vigtigt eller ganske enkelt slappe af. Embrace er ikke en klassisk kontorstol og heller ikke en almindelig gæstestol, men en mellemting. Embrace er ganske enkelt en utroligt alsidig stol, som passer fint ind i nutidens arbejdsliv.

I efteråret kom Embraces søster, den runde, klassiske skønhed Monroe, med nye udførelser og valgmuligheder. Med Monroe får du rig mulighed for at skabe et helt personligt udtryk. Med de forskellige varianter af stellet, med eller uden armlæn og med Kinnarps' unikke og brede stofsortiment, kan Monroe tilpasses helt efter smag og behag. Monroe er designet til forskellige typer møder. Til samtaler, besøg eller arbejde i kortere perioder.

Monroes alsidighed er noget, den har til fælles med Embrace. Begge disse nyheder passer derfor ind i mange forskellige sammenhænge – ved den midlertidige arbejdsplads, i cafeteriet, i et loungemiljø, i undervisningslokalet såvel som ved mødebordet.  Deres alsidighed gør, at de også kan anvendes i aktivitetsbaserede arbejdsmiljøer. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan anvende Embrace og Monroe!