Bea Szenfeld og Kinnarps i Designgalleriet

2013-02-04

I et unikt samarbejde fokuserer modedesigneren Bea Szenfeld og indretningsfirmaet Kinnarps på arbejdspladser, som er både humoristiske og retro inspirerede. Udstillingen 'Work Space' er åben fra d. 5. til d. 23. februar.

Hvert år under Stockholm Design Week, præsenterer Designgalleriet resultatet af et spændende samarbejde mellem en designer og et designfirma. I 2013 er samarbejdet mellem Kinnarps og Sveriges førende modedesigner, Bea Szenfeld.

"For Kinnarps har det været et spændende projekt, med masser af idéer og muligheder for at gøre tingene på nye måder. Denne type samarbejde skaber ny inspiration til nye produkter og innovative løsninger", siger Paulina Lundström, Marketing & Communications Director hos Kinnarps.

Bea Szenfeld demonstrerer både sine håndværksmæssige færdigheder og sin karakteristiske kærlighed for vintage i udstillingen. Produkter, idéer og scenografiske installationer, designet ud fra en række af temaer, er alle skabt så de relaterer til arbejdsliv - og med et humoristisk touch.

"Stockholm Design Week er en vigtig uge for os hos Designgalleriet. Vi prøver at gøre noget nyt hvert år. I år er det at vise en kreativ version af et fremtidigt kontormiljø. Det er både sjovt og innovativt."

For første gang bliver Stockholm Design Week bragt på tour rundt i hele landet. Designgalleriet og Kinnarps har sammen arrangeret 'Work Space' 8 steder i Sverige. I Örebro, Växjö, Malmö, Luleå, Falun, Kinnarp, Stockholm og Göteborg, kan den kreative udstilling også opleves.

"Vi ville også gerne vise vores udstilling med Bea og Designgalleriet udenfor Stockholm, så vi besluttede at lave mindre udstillinger in andre af vores Kinnarps showrooms. På den måde bringes kreativiteten og inspirationen fra Stockholm Design Week rundt til hele landet", siger Paulina Lundström.

Udstillingen 'Work Space' er åben fra d. 5. til d. 23. februar hos Designgalleriet i Stockholm og kan opleves på andre lokationer i samme periode. Designgalleriet har åben: Tirsdag-fredag 11.00-18.00, Lørdag 11.00-15.00.

For yderlige oplysninger eller billeder i høj opløsning, kontakt:¨
Trendgruppen: Åsa Lagerwall, email: asa.lagerwall@designgalleriet.com
tel. +46 (0) 823 00 21

Kinnarps: Rose-Maria Poll, email: rose-maria.poll@kinnarps.dk
tel. +45 29 69 00 03