Capella får pris for sit design

2016-02-25

Med sine unikke egenskaber sammenfatter Capella alt det, som vi hos Kinnarps ved, er det vigtigste for en kontorstol. Du sidder bekvemt og ergonomisk korrekt. At Capella desuden er rigtig flot, var der ingen tvivl om, da stolen for nylig fik designprisen Good Design Award.

Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design uddeler hvert år priser til de mest innovative og banebrydende produkter, der er produceret rundt omkring i verden. I kategorien "Furniture" vælger de at hædre Capella med en pris.

"Vi er meget glade for beskeden om, at Capella har vundet Good Design Award. Vi er utroligt stolte af stolen, og vi håber og regner med, at Capella på sigt bliver en ægte Kinnarps-klassiker," siger Elisabeth Slunge, Brand Range Design Manager hos Kinnarps.

Foruden et lækkert design er Capella også udstyret med Kinnarps' seneste innovation – FreeMotion®. Et system, hvor små afbalancerede mikrobevægelser i sædet skaber små forskydninger, uden at stolen opleves som ustabil. Kontorstolen er udviklet efter devisen om, at det at sidde ikke handler om at sidde stille, og derfor animerer stolen kroppen til at være i bevægelse samtidig med, at man sidder ned – alt sammen for at kroppen skal have det så godt som muligt.

Du kan finde flere oplysninger om Capella her.