Combine – et kaffebord fuld af muligheder

2014-02-04

Combine er Kinnarps 'nye sofabord - et sofabord, som brugerne kan designe selv. Bordet fås i så mange variationer, at det er muligt for brugerne at finde det perfekte bord til deres behov, uanset hvordan det vil blive brugt, eller om den eksisterende stil i et rum skal tages i betragtning.

Det er let at skabe et indbydende og afslappende miljøer med Combine og forskellige typer af siddemøbler. Bordet kan let konfigureres til arbejde med høje barstole, som til lounge med lave lænestole eller bænke. Bordet er lille og let og kan nemt flyttes rundt, hvilket gør det særligt velegnet til fleksible aktivitetsbaserede arbejdsmiljøer.

"I dag ser vi, at mange mennesker ønsker at skabe et personligt interiør, noget unikt eller skræddersyet til deres specifikke organisation. Her er Combine en god mulighed. Sofabordet er absolut et blikfang, men det kan også nemt indgå i mange interiør stilarter. Det er ikke ofte man har sådan et alsidigt produkt, "siger Søren Stryhn, der er administrerende direktør hos Kinnarps Danmark A/S.

Kinnarps lancerer Combine i 2014 og sofabordet vil være tilgængelig i både lige og buet, med afrundede hjørner, med stål eller træben og i to forskellige højder. I alt kan brugerne vælge mellem fem forskellige topplader og fire forskellige typer ben. Bordpladerne vil blive solgt i eg, bøg -eller birkefinér samt i eg, bøg eller birk laminat, samt i lys grå, hvid og sort. Det er også muligt at tilpasse bordet for dem, der søger et mere personlig udtryk.