Embrace – ny stol til mange formål

2014-02-04

Den nye Embrace-stol fra Kinnarps fungerer lige godt i mødelokalet, på kontoret og i loungen. Kombinationen af et cool design og en høj grad af komfort matcher tidens tendens, hvor en stadigt større del af arbejdslivet foregår i sociale sammenhænge og i møder af alle slags.

Embrace er en helt ny type stol, der ikke lige er til at sætte i bås. Det er hverken en klassisk arbejdsstol, konferencestol eller cafestol – men noget midt imellem. Stolen blev præsenteret på møbelmessen i Stockholm i februar og er resultatet af et nyt samarbejde mellem Kinnarps og den tyske designer Stefan Brodbeck, der allerede har vundet både priser og anerkendelse for sine produkter, der spænder lige fra kontorer til møbler til hjemmet og forskellige facetter af industrielt design.

“Embrace er skabt som en reaktion på den stigende tendens til, at vi arbejder, mødes og kommunikerer på nye måder. Selve stolen er multifunktionel, og serien som helhed er så fleksibel, at den med fordel kan anvendes i mange forskellige settings – som arbejdsstol, i mødesituationer, eller hvis man trænger til en pause i en behagelig stol”, siger Stefan Brodbeck. 

Embrace, der er Kinnarps ' og Stefan Brodbeck første projekt sammen, er kendetegnet ved bløde kurver og glatte former. Designet udtrykker enkelhed og bæredygtighed og det punkt, hvor stolens ryg og sæde mødes har været et særligt fokusområde for Brodbeck . Hans mål har været at skabe det indtryk, at stolens elementer svæver frit fra hinanden for at øge følelsen af ​​aktivitet, energi og vitalitet.

Stolefamilien fås i fem forskellige udførelser og kan monteres med meder, firestjernet krydsfod, femstjernet krydsfod eller ben. Embrace fås også med armlæn samt mulighed for at tilføje hjul til dem, der ønsker større mobilitet. Derfor kan Embrace bruges i mange miljøer - midlertidige arbejdspladser, på caféer, i lounges, i klasseværelser og mødelokaler. Dens mangfoldighed gør den også anvendelig i aktivitetsbaserede arbejdsmiljøer.

Kinnarps lancerer Embrace i 2014, som vil kunne fås i valnød, eg, bøg og birk finér. Meder og ben vil kunne fås i sort, hvid, sølv eller krom og fodkryds i sort, sølv eller krom finish. Stolens sæde kan polstres med alle stoffer fra Kinnarps ' store tekstilkollektion, hvilket øger mulighederne for tilpasning og udtryk.