Libra – bølgeformet afslapning

2014-02-04

Libra er en helt ny type siddemøbel, der lægger op til hurtige, uformelle møder. Inspirationen er bølgens form, der signalerer både dynamik og harmoni, og Libra kan med fordel bruges til at bringe et kreativt pust ind i en stram indretning.

Det nye og iøjnefaldende siddemøbel Libra blev præsenteret på møbelmessen i Stockholm i februar af Europas førende producent af kontormøbler, svenske Kinnarps. Libra kan med fordel bruges til at bryde en ellers stram kontorindretning, og det åbne og fleksible design indbyder til både afslapning og samtale.

Der mange muligheder for at indrette sig kreativt med Libra, der fås i tre udgaver, med 1, 2 eller 3 sæder alt efter behov. Det åbne design af bænken gør det muligt at sidde i to retninger, hvilket gør bænken både fleksibel og nem at placere og samtidig tilskynder til samtale og spontane møder. Der er et utal af farver at vælge imellem, og Libra kan gøres endnu mere slående og levende ved at bruge en kontrastfarve på selve sædet.

Til alternative mødesituationer
Tanken med Libra er, at det skal være nemt at mødes på en spontan og uformel måde. En af de store megatrends i kontorindretning går på, at vi bruger mere og mere af vores tid i mødesituationer, men ikke nødvendigvis i et klassisk mødelokale.

“Vi vil gerne vise, at arbejdsmøder ikke behøver at foregå i et traditionelt konferencerum ved et stort bord. Vi påvirkes af de rammer, vi befinder os i, og derfor er det vigtigt at kunne mødes og arbejde på forskellige måder, der åbner for muligheder i stedet for at låse os fast. Møder kan godt have et lidt dårligt image, og det vi vil gerne ændre på. Møder skal være sjove, udfordrende og indbringende – og det skal indretningen kunne understøtte”, siger Søren Stryhn, der er administrerende direktør for Kinnarps A/S.

Kinnarps lancerer Libra i 2014 og vil være tilgængelig i tre modeller - med en, to eller tre sæder. Bænken fås i alle stofferne i Kinnarps  store tekstilkollektion. Benene fås i hvid, sort, sølv og i krom.