Sæt pris på møder

2014-02-05

Tags:

Vi mødes som aldrig før - i realtid, online, i det virkelige liv, på afstand, i lange møder, til korte diskussioner, i projektteams, for at træffe beslutninger og for at genopfinde hjulet sammen. Under Stockholm Design Week, vil Kinnarps se på alle typer af møder. Det er tid til at sætte pris på mødet!

Vi holder møder, som aldrig før. Formelle møder, improviseret teamwork, kaffemøder, videokonferencer, online-diskussioner, projektsamarbejder, innovationsworkshops – you name it. En stadigt større del af vores arbejdsdag går med at kommunikere med andre i forskellige sammenhænge, og det sætter sig spor i den måde, vi skal indrette vores kontorer og videnvirksomheder på, spår Europas førende producent af kontormøbler, svenske Kinnarps.

70 % mødetid ifølge ny undersøgelse
”Hos Kinnarps mærker vi en klar tendens i arbejdslivet lige nu, nemlig at mere af arbejdstiden bruges til at mødes med andre. I vores seneste trendrapport har vi analyseret markedet grundigt, og heri forudses det, at hele 70 % af vores arbejdstid i år 2020 vil bestå af møder og samarbejder med andre. Det er en spændende udvikling, og noget som vi mener, man er nødt til at diskutere og indrette sig efter”, siger Søren Stryhn, der er administrerende direktør hos Kinnarps Danmark A/S.

For at understøtte disse nye arbejds- og mødestrukturer, er Kinnarps i disse år i gang med at udvikle en række nye møbler, og en del af dem kunne opleves på den nyligt overståede møbelmesse i Stockholm.

Møder skal være sjove og indbringende
Her havde Kinnarps indrettet deres stand med seks meget forskellige mødeformer, med alt fra uformelle loungeområder, til små afskærmede arbejdspladser til koncentreret arbejde og private møder.

“Vi vil gerne vise, at arbejdsmøder ikke behøver at foregå i et traditionelt konferencerum ved et stort bord. Vi påvirkes af de rammer, vi befinder os i, og derfor er det vigtigt at kunne mødes og arbejde på forskellige måder, der åbner for muligheder i stedet for at låse os fast. Møder kan godt have et lidt dårligt image, og det vi vil gerne ændre på. Møder skal være sjove, udfordrende og indbringende – og det skal indretningen kunne understøtte”, siger Søren Stryhn.