Prestigefulde designpriser til Kinnarps Group

2015-04-07

Kinnarps’ Embrace stol og vores datterselskab Materias møbler Frame og Clip har vundet den prestigefulde Red Dot Design Award 2015.

Red Dot Award er en international designpris, der tildeles af Design Zentrum Nordrhein Westfalen, indenfor tre kategorier: produktdesign, kommunikationsdesign og designkoncept. Priserne er prestigefulde og vidner om kvalitet og fremragende design.

”Jeg blev selvfølgelig meget glad og stolt, da jeg fik af vide at Embrace havde vundet prisen. Embrace er designet til at opfylde flere behov, fra at arbejde aktivt til at samle ny energi på en afslappende måde,” siger Stefan Brodbeck, som har designet Embrace.

Embrace er kendetegnet ved sine bløde kurver og velafrundede geometri og designet udtrykker enkelthed og holdbarhed. Embrace og Stefan Brodbeck har modtaget flere internationale priser og vandt tidligere i år IF Design Award 2015.

Materia, som er en del af Kinnarps Group, er blevet tildelt priser for møblerne og Frame.  Clip, er et møbel, der fungerer som et link mellem en sofa og et bord, designet af Fredrik Mattson. Frame er et sidde- og afskærmningsmøbel med akustikdæmpende effekt, som leder tankerne hen på en billedramme, designet af Ola Giertz.

Red Dot Awards bliver præsenteret ved en ceremoni den 29. juni i Essen i Tyskland. Efter præsentationen åbner en udstilling, hvor vinderne præsenteres i Red Dot Award Museum i Essen. Museet tiltrækker mange design entusiaster, der ønsker at opleve nye trends og designs.