Loistava idea

Kovaa vauhtia ei kehity pelkästään tekniikka, jonka uudet ohjelmistot ja innovaatiot muuttavat arkeamme, sillä arkkitehtien keskuudessa kuumimpia puheenaiheita ovat juuri nyt ”älykkäät materiaalit”. Miltä kuulostaisivat itsevalaisevat seinät toimistossa?

Read more

Viisi tärkeää työtrendiä

Mistä tulemme juttelemaan työpaikalla ensi vuonna? Digitalisaatiosta monimuotoisuuteen – tässä ovat tärkeimmät kysymykset ja työpaikkatrendit, jotka hallitsevat jutustelua kahviautomaatin luona vuonna 2017.

Read more

Työaika 9 - 17

Työelämä ei enää ole samanlaista kuin ennen, joten miten on mahdollista, että monet yritykset pitävät itsepintaisesti kiinni vanhoista toimistotyöajoista?

Read more

5 askelta kohti parempaa kokoustilaa

Tiesitkö, että sisustus voi vaikuttaa paitsi mielialaasi myös käyttäytymiseesi? Näillä viidellä askeleella luot täydellisen kokoustilan!

Read more

Anna kaikkien olla mukana!

Kaikki tietävät, että tyylikäs sisustus voi tehdä ihmeitä yrityksen tehokkuudelle ja työnilolle. Mutta aina ei riitä, että seinissä on uusimmat värit ja että huonekalut ovat tyylikkäimmät ja toimivimmat. On vähintäänkin yhtä tärkeää, että me itse saamme olla mukana päättämässä.

Read more

25 tärkeintä  asiaa työpaikalla

Mikä on mielestäsi kaikista tärkeintä työympäristössäsi? Mukava tuoli ja käytännöllinen työpöytä nyt ainakin, mutta mitä muuta?

Read more

Ota työpäivä hallintaasi

Tiesitkö, että toimistotyöntekijät tulevat keskeytetyiksi keskimäärin joka kymmenes minuutti? Siksi erityisen tärkeitä ovatkin fiksut rutiinit, joiden avulla voit ottaa työpäivän haltuusi!

Read more

Uusi päämaja brittiläiselle muotoilulle

Muotoilu- ja arkkitehtuurimaailma on saanut uuden Instagram-suosikin, kun marraskuun lopussa avattiin Euroopan suurin designmuseo upeaan vanhaan hylättyyn varastorakennukseen Lontoon keskustassa.

Read more

Fiksuin työntekijä

Useimmille toimistoissa työskenteleville työpäivät muistuttavat toinen toisiaan. Vastaamme sähköposteihin, sovimme tapaamisia ja teemme tutkimusta voidaksemme lähettää vielä lisää sähköposteja. Mieti jos saisimme tähän kaikkeen apua, niin kuinka paljon tehokkaampia meistä tulisikaan!

Read more

Sisustus vaikuttaa terveyteesi

Kuvaile minulle työpisteesi, niin voin kertoa, kuinka voit! Kaikkihan tietävät, että ympäristö on ratkaisevaa työssä viihtymiselle ja tehokkuudelle. Mutta tiesitkö, että se voi vaikuttaa meihin myös fyysisesti?

Read more

Taikaa maan alla

Vuonna 2016 rakennetuista rakennuksista paras on Szczecinissä Luoteis-Puolassa sijaitseva maanalainen museo. Ainakin jos on uskominen World Architecture Festivalin tuomaristoon, joka jakaa vuosittain tämän arvostetun palkinnon.

Read more

Kuinka pelastamme maapallon ilmastouhalta? Vai onko se jo liian myöhäistä? Kysymykseen on perehtynyt syvällisesti amerikkalaisnäyttelijä Leonardo DiCaprio. Hän on kuvannut yhdessä National Geographicin kanssa Before the Flood -ilmastodokumentin, jonka on nähnyt jo yli 40 miljoonaa ihmistä marraskuun alussa tapahtuneen julkaisun jälkeen.

Read more

Älä säästä väärissä asioissa

Ympäristö merkitsee kaikkea työpaikan viihtyisyydelle ja tehokkuudelle. Mutta kun työnantajat haluavat säästää, se tapahtuu joskus täysin vääristä asioista.

Read more

Arkkitehdin uusia apuvälineitä? Parvi seinällä kiipeileviä minirobotteja! Yhtäkkiä voidaan rakentaa muotoja ja rakenteita, jotka olivat ennen mahdottomia.

Read more

Hengittävä talo

Jos haluaa tietää mikä on viimeisimpien arkkitehtuuri- ja muotoilutrendien takana, tarvitsee vain katsoa maailman museoita. Pekingistä Los Angelesiin... Niissä tapahtuu!

Read more

More news & stories

Vapaus tekee meistä parempia Varjojen leikkiä Embrace - an active hug Pieniä ihmetekoja Tuoteuutuuksia 2016 Fields MUSIIKKIA TÖISSÄ Painopisteenä tulevaisuus Tarkkaile äänitasoa! Seistäkö vai istua? Sitting in a Kinnarps chair