Hengittävä talo

Jos haluaa tietää mikä on viimeisimpien arkkitehtuuri- ja muotoilutrendien takana, tarvitsee vain katsoa maailman museoita. Pekingistä Los Angelesiin... Niissä tapahtuu!

Read more

Luova keskiö

Viihtymisen ja yhteisöllisyyden merkitys työpaikan luovuudelle on itsestään selvä. Mutta miten luodaan sellainen rajoittamaton ilmapiiri, joka saa kaikki työntekijät tuntemaan itsensä nähdyiksi ja osallisiksi? Vastaanoton hoitajasta ylimpään johtoon – Adidas-urheilumuotijätillä on heille aivan oma ratkaisu!

Read more

Seiso ja jaksat enemmän

Paikallaan istuminen kokonaisten päivien ajan ei ole hyväksi keholle eikä mielelle. Siksi nostettava ja laskettava työpöytä on ehdottomasti paras sijoitus, jonka voit tehdä. Kaupan päälle myös luovuutesi saattaa lisääntyä...

Read more

Siirrettävä kokoushuone

Yksi mielikuvituksellisimmista paikoista J. K. Rowlingin kirjoissa Harry Potterista ja hänen ystävistään on Tarvehuone. Huone, joka jatkuvasti mukautuu tilanteen mukaan. Eikö olisi mahtavaa, jos sellainen olisi olemassa myös todellisuudessa?

Read more

Tässä on tulevaisuutesi!

Mitkä ovat kaikkein kuumimmat tulevaisuuden trendit työpaikoilla? Tervetuloa töihin 2030!

Read more

Kaikille, jotka ovat milloinkaan epäilleet – kyllä, me olemme sekä tehokkaampia että luovempia töissä, jos olemme onnellisia. Hymyile!

Read more

Sairauspoissaolojen hinta

Tiesitkö, että sairauslomat maksavat ruotsalaisille suuryrityksille joka vuosi peräti 40 miljardia kruunua?* Valitettavasti suuntaus on sama kaikkialla länsimaissa. Sairastelulla on entistä korkeampi hinta.

Read more

Terveempänä vihreässä talossa

Haluatko tehdä älykkäämpiä päätöksiä, nukkua paremmin öisin tai olla keskittyneempi? Huolehdi silloin, että työskentelet ympäristösertifioidussa talossa.

Read more

Tiedämmekin jo, että arkkitehtuuri on muutakin kuin kauniita rakennuksia. Mass Design Groupin perustajan ja toimitusjohtajan Michael Murphyn mielestä sen tarkoituksena on kuitenkin myös muuttaa rakenteita, antaa ihmisille toivoa ja jopa vaikuttaa parantavasti.

Read more

Maailman mahtavimmat toimistot

Miltä kuulostaisivat katosta roikkuvat ja leijuvat paperiveistokset? Entä sisäänrakennetuilla neuvotteluhuoneilla varustetut portaat?

Read more

Anna valon hoitaa työnsä

Ihmisen kehoa ohjaa biologinen kello, jota vuorostaan ohjaa, aivan oikein – valo. Valaistus ja valosuunnittelu ovat meille tärkeitä, koska vietämme keskimäärin 90 % hereilläoloajastamme sisällä

Read more

Tarkkaile äänitasoa!

Onko vastaanotossa sohvia, onko kahvi pahaa tai ovatko vessat jääneet siivoamatta? Leesman-tutkimusyritys kysyi 100 000 toimistotyöntekijältä yli 49 maassa, mikä heidän mielestään on häiritsevintä työpaikalla.

Read more

Työympäristö vaikuttaa terveyteen

Näytä minulle työpaikkasi – niin voin kertoa, kuinka voit! No, ehkä hieman kärjistetysti, mutta tosiasia on, että uunituoreen tutkimuksen mukaan terveyden ja toimistoympäristön ulkonäön välillä on suuri korrelaatio.

Read more

Kolmas tila

Kun kodin ja työpaikan välinen raja hämärtyy, miltä tulevaisuuden kokoustilat tulevat näyttämään? Syntyykö tällöin täysin uusia tiloja?

Read more

Työympäristö 2.0

Internetvallankumouksen aikoihin pian 20 vuotta sitten tulevaisuudentutkijat uskoivat perinteisen toimiston katoavan. Mitä sellaisella tehdään, kun voisimme vain istua millä tahansa kallionkielekkeellä ja olla yhteydessä muuhun maailmaan?

Read more

More news & stories

Kinnarps sammuttaa valot Better days at work – the Design Leiki töissä! Kulkevat omia polkujaan Talounelma, joka murskautui Maaginen näppäimistö MUOTOILUA, JOKA SAA MEIDÄT VOIMAAN HYVIN Lucan valon tunne Muovin mestari Milanon designviikko – Miten terveellinen sinun työpaikkasi on?