Työaika 9 - 17

Työelämä ei enää ole samanlaista kuin ennen, joten miten on mahdollista, että monet yritykset pitävät itsepintaisesti kiinni vanhoista toimistotyöajoista?

Read more

5 askelta täydelliseen  kokoushuoneeseen

Tiesitkö, että sisustus voi vaikuttaa paitsi mielialaasi myös käyttäytymiseesi? Seuraa näitä viittä inspiroivaa askelta ja olet pian luonut täydellisen kokoushuoneen!

Read more

Anna kaikkien olla mukana!

Kaikki tietävät, että tyylikäs sisustus voi tehdä ihmeitä yrityksen tehokkuudelle ja työnilolle. Mutta aina ei riitä, että seinissä on uusimmat värit ja että huonekalut ovat tyylikkäimmät ja toimivimmat. On vähintäänkin yhtä tärkeää, että me itse saamme olla mukana päättämässä.

Read more

25 tärkeintä  asiaa työpaikalla

Mikä on mielestäsi kaikista tärkeintä työympäristössäsi? Mukava tuoli ja käytännöllinen työpöytä nyt ainakin, mutta mitä muuta?

Read more

Ota työpäivä hallintaasi

Tiesitkö, että toimistotyöntekijät tulevat keskeytetyiksi keskimäärin joka kymmenes minuutti? Siksi erityisen tärkeitä ovatkin fiksut rutiinit, joiden avulla voit ottaa työpäivän haltuusi!

Read more

Uusi päämaja brittiläiselle muotoilulle

Muotoilu- ja arkkitehtuurimaailma on saanut uuden Instagram-suosikin, kun marraskuun lopussa avattiin Euroopan suurin designmuseo upeaan vanhaan hylättyyn varastorakennukseen Lontoon keskustassa.

Read more

Fiksuin työntekijä

Useimmille toimistoissa työskenteleville työpäivät muistuttavat toinen toisiaan. Vastaamme sähköposteihin, sovimme tapaamisia ja teemme tutkimusta voidaksemme lähettää vielä lisää sähköposteja. Mieti jos saisimme tähän kaikkeen apua, niin kuinka paljon tehokkaampia meistä tulisikaan!

Read more

Sisustus vaikuttaa terveyteesi

Kuvaile minulle työpisteesi, niin voin kertoa, kuinka voit! Kaikkihan tietävät, että ympäristö on ratkaisevaa työssä viihtymiselle ja tehokkuudelle. Mutta tiesitkö, että se voi vaikuttaa meihin myös fyysisesti?

Read more

Taikaa maan alla

Vuonna 2016 rakennetuista rakennuksista paras on Szczecinissä Luoteis-Puolassa sijaitseva maanalainen museo. Ainakin jos on uskominen World Architecture Festivalin tuomaristoon, joka jakaa vuosittain tämän arvostetun palkinnon.

Read more

Kuinka pelastamme maapallon ilmastouhalta? Vai onko se jo liian myöhäistä? Kysymykseen on perehtynyt syvällisesti amerikkalaisnäyttelijä Leonardo DiCaprio. Hän on kuvannut yhdessä National Geographicin kanssa Before the Flood -ilmastodokumentin, jonka on nähnyt jo yli 40 miljoonaa ihmistä marraskuun alussa tapahtuneen julkaisun jälkeen.

Read more

Älä säästä väärissä asioissa

Ympäristö merkitsee kaikkea työpaikan viihtyisyydelle ja tehokkuudelle. Mutta kun työnantajat haluavat säästää, se tapahtuu joskus täysin vääristä asioista.

Read more

Arkkitehdin uusia apuvälineitä? Parvi seinällä kiipeileviä minirobotteja! Yhtäkkiä voidaan rakentaa muotoja ja rakenteita, jotka olivat ennen mahdottomia.

Read more

Hengittävä talo

Jos haluaa tietää mikä on viimeisimpien arkkitehtuuri- ja muotoilutrendien takana, tarvitsee vain katsoa maailman museoita. Pekingistä Los Angelesiin... Niissä tapahtuu!

Read more

Luova keskiö

Viihtymisen ja yhteisöllisyyden merkitys työpaikan luovuudelle on itsestään selvä. Mutta miten luodaan sellainen rajoittamaton ilmapiiri, joka saa kaikki työntekijät tuntemaan itsensä nähdyiksi ja osallisiksi? Vastaanoton hoitajasta ylimpään johtoon – Adidas-urheilumuotijätillä on heille aivan oma ratkaisu!

Read more

Seiso ja jaksat enemmän

Paikallaan istuminen kokonaisten päivien ajan ei ole hyväksi keholle eikä mielelle. Siksi nostettava ja laskettava työpöytä on ehdottomasti paras sijoitus, jonka voit tehdä. Kaupan päälle myös luovuutesi saattaa lisääntyä...

Read more

More news & stories

Tavoitteena hyvä Portfolio 2.0 Kuumimmat uutuudet VALITSE VÄRI MIELIALAN MUKAAN Tekniikka ajan tasalla Söpö talo Seistäkö vai istua? Palikoita luovaan työskentelyyn Suolaisin kaivos Auringon jäljet