Työympäristö 2.0

Internetvallankumouksen aikoihin pian 20 vuotta sitten tulevaisuudentutkijat uskoivat perinteisen toimiston katoavan. Mitä sellaisella tehdään, kun voisimme vain istua millä tahansa kallionkielekkeellä ja olla yhteydessä muuhun maailmaan?

Read more

Miljoonien möte

Yritykset ja organisaatiot työskentelevät jatkuvasti toimiakseen tehokkaammin ja lisätäkseen tuotantoa, joten miten on mahdollista, että hyvin harvoin kukaan kyseenalaistaa huonoja kokouksia.

Read more

Joustava Fields-mallisto

Joustava ja modulaarinen Fields-kalustesarja on Kinnarpsin uusin tuotejulkistus ja myös yksi Next Office™ -konseptin elementeistä. Fields avaa ovet työpisteiden yksilölliselle mukauttamiselle, jotta ne sopisivat työntekijöiden erilaisiin ominaisuuksiin ja tarpeisiin. Vaihdoimme muutaman sanan designista vastaavan arkkitehdin, Olle Gyllangin, kanssa.

Read more

Työpöydän äärestä säkkituoliin

Nykyään on yhtä monta tapaa työskennellä kuin on työntekijöitä. Eri sukupolvet asettavat erilaisia vaatimuksia työympäristölleen. Täydellisen työympäristön pitää siksi stimuloida sekä luovuutta että joustavuutta – ergonomiaa rajoittamatta.

Read more

Viisi Fields-sarjan hienoutta

Lämpimän ja kutsuvan Fields-sarjan ovat suunnitelleet yhteistyössä Kinnarps ja Propeller Designin tunnustettu suunnittelija Olle Gyllang. Se on muuntautuva, ajassa elävä kokonaisuus, joka on luotu tarjoamaan juuri sellaisia tiloja, ympäristöjä ja toiminnallisuuksia, joita sinä haet nykypäivän työympäristöistä. Se antaa myös mahdollisuuden olla luova, yhteisöllinen tai omaan työhön keskittynyt.

Read more

Nouse seisomaan ja paranna kuntoasi

Haluatko parantaa fyysistä kuntoasi? Panosta töissä nostettavaan ja laskettavaan työpöytään. Sillä voi olla suuri vaikutus.

Read more

Filmaattinen aula

Sanotaan, että ensivaikutelma on ratkaiseva. Tämä ei koske ainoastaan meitä ihmisiä, vaan tietysti myös työpisteitämme...

Read more

Aktiivinen tulevaisuus

Digitaalinen vallankumous on mullistanut yhteiskunnan, meidät ja työpaikkamme. Miten siis työntekijöiden ja yritysten tulisi pysyä kehityksessä mukana?

Read more

Terveysvaikutteinen ravinto

Kiinnostus terveysvaikutteiseen ravintoon - ruokaan, joka optimoi kehon toimintoja - on kasvussa harppauksin. Olimme yhteydessä Anneli Hallbergiin, kokkiin, joka on terveysvalmentaja sekä henkilökohtainen valmentaja. Hän kertoo meille enemmän siitä, kuinka voimme voida paremmin.

Read more

Onko musiikin kuunteleminen töissä aina hyvä asia?

Kuulutko sinä heihin, jotka sanovat työskentelevänsä aina paremmin musiikkia kuunnellessaan? Se voi pitää paikkansa. Mutta ennen kuin laitat kuulokkeet korville ja painat play-painiketta, lue tämä!

Read more

Kinnarps ainutlaatuisessa arkkitehtiyhteistyössä

Mitkä värit ja materiaalit tulevat dominoimaan työpisteitämme tulevana vuonna? Kinnarps on järjestänyt tämän selvittämiseksi vuoden 2016 aikana työpajoja Ruotsin ja Euroopan johtavien arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa. Syyskuun alussa järjestettiin loppukilpailu Kinnarpsin omassa design-keskuksessa Smoolannin Skillingarydissä, Ruotsissa.

Read more

Vuoden muotoilukokemus!

Oletko menossa Lontooseen syksyllä? Älä menetä yhtä vuoden suurimmista muotoilu- ja arkkitehtuuritapahtumista. Ainutlaatuinen satsaus, Lontoon Design Biennale, jonka johdossa on brittiläisen Icon-lehden entinen päätoimittaja Christopher Turner, avautuu 15. syyskuuta.

Read more

Digi-detox

Pling! Mitä meille tapahtuu, kun olemme jatkuvasti tavoitettavissa? Uusi tutkimus osoittaa, kuinka tuhoisaa se on tuottavuudelle. Tämän vuoksi joukko suuryrityksiä, kuten Volkswagen, on päättänyt sulkea sähköpostipalvelimensa työajan ulkopuolella.

Read more

Töitä terveyden vuoksi

Kuinka työpiste ja sen suunnittelu vaikuttavat terveyteesi? Enemmän kuin uskotkaan!

Read more

Treenaa Itsesi Terveeksi

Tarvitset kehosi hyvinvoinnin kohentamiseen muutakin kuin pelkkiä ergonomisia kalusteita. Erikoissairaanhoitaja ja himokuntoilija Angelica Bauerilla on hallussa arkiliikunta, jolla on merkitystä.

Read more

More news & stories

Kuumimmat uutuudet Uutta tehtaalta! Onnittelut 20-vuotiaalle! Yhteistyö kannattaa 360° Virtuaalivierailu Ota tilanne jälleen hallintaan Better days at work - the Workspace TRENDI 5: Mikro-monikansallisuus Lucan valon tunne Viisi Fields-sarjan hienoutta