100 % työn iloa

2014-07-04

86 sivua täynnä inspiraatiota, trendejä, ideoita ja uutuuksia. Tässä on Kinnarpsin uusi kuvasto TYÖYMPÄRISTÖT– joissa tapaamme, opimme ja käytämme luovuutta.

Nyt se on lopultakin ilmestynyt – Kinnarpsin uusi inspiraatiokuvasto TYÖYMPÄRISTÖT! Täynnä uutuuksia, työympäristöjä ja luovia ratkaisuja. Täydellinen opas kaikille sisustuksesta kiinnostuneille, jotka kaipaavat hieman miellyttävämpää työpaikkaa. Sehän päteekin useimpiin meistä – on tosiasia, että eräässä suuressa kyselytutkimuksessa* peräti 94 prosenttia sanoo, että sisustus on tärkeää työssä viihtymisen kannalta.

86 täydellä sivulla saamme kuvan siitä, mitä Kinnarpsin monet laadukkaat tuotemerkit tarjoavat – Kinnarps, Drabert, MartinStoll, Materia, Skandiform ja NC Nordic Care. Mutta ennen kaikkea todellisista työympäristöistä peräisin olevat lukuisat sisustusesimerkit ja ratkaisut tekevät TYÖYMPÄRISTÖT-kuvastosta niin inspiroivan. Miten tulisi ajatella avoimissa toimistoympäristöissä, millaisia uusia akustiikkaratkaisuja on saatavana tai miten huoneen pinta-alan saa hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti? Lisäksi piipahdamme kulissien taakse ja tapaamme muotoilijoita, jotka kertovat omia tarinoitaan kalusteiden synnystä. Esimerkiksi Anne Reinholdin, jonka Trixagon-sarja perustuu lumihiutaleen kuusikulmaiseen muotoon. Tai Daniel Figueroan, joka kertoo uusimmasta luomuksestaan, mukavasta Esencia-työtuolista, sekä viehtymyksestään pehmeisiin kaariin.
– Minusta tuolilla voi olla oma sielu...

Mutta mielenkiintoisinta TYÖYMPÄRISTÖT-kuvastossa on osa, joka käsittelee Kinnarpsin trendiraporttia, joka perustuu kahdeksaan vaiheeseen ja siihen, miten ne vaikuttavat työympäristöön. Miten sisustuksella lisätään työntekijöiden motivaatiota ja luovuutta. Nykytekniikka mahdollistaa vapaamman työskentelyn, mikä asettaa uusia vaatimuksia sekä kalusteille että kokouskulttuurille. Tulevaisuus ja tehtävien mukainen työympäristö ovat jo täällä. Lue lisää TYÖYMPÄRISTÖT-kuvastosta!

Tilaa oma kuvasto

* Demoskopin Kinnarpsin toimeksiannosta vuonna 2013 tekemä tutkimus.