Viisi Fields-sarjan hienoutta

2016-10-06

Lämpimän ja kutsuvan Fields-sarjan ovat suunnitelleet yhteistyössä Kinnarps ja Propeller Designin tunnustettu suunnittelija Olle Gyllang. Se on muuntautuva, ajassa elävä kokonaisuus, joka on luotu tarjoamaan juuri sellaisia tiloja, ympäristöjä ja toiminnallisuuksia, joita sinä haet nykypäivän työympäristöistä. Se antaa myös mahdollisuuden olla luova, yhteisöllinen tai omaan työhön keskittynyt.

Mutta mitkä ovatkaan Fieldsin edut?

1. Eri moduuleita (sohvia, nojatuoleja, istuinraheja, pöytiä, säilytystiloja ja seinäkkeitä) voidaan yhdistellä, liittää toisiinsa ja sijoitella juuri siten kuin tarvitset.

2. Laajan valikoiman sekä värien, materiaalien ja lisävarusteiden suuren tarjonnan avulla on mahdollista luoda omanlaisensa ilme.

3. Monitila-ajattelulla saavutetaan yhteisiä ympäristöjä, kokoontumistiloja, huoneita huoneessa, luovia tiloja ja paikkoja keskittymistä varten tai yksittäisiä työpisteitä.

4. Se sopii hyvin tehtäviin perustuviin työympäristöihin (Kinnarps Next Office-ABW), sillä se on sarja, joka tarjoaa vaihtelua ja mukautuu toimintaan.

5. Se on Ruotsissa valmistettu kestävä sarja, jossa käytettävissä kankaissa ei ole palosuoja-aineita ja osassa sarjan yksiköitä on myös FSC-merkintä.

Toisin sanoen viisi hienoutta, joiden painopiste on hyvinvoinnissa, mukauttamisessa ja valintavaihtoehdoissa. Ne ovat myös viisi hyvää syytä ryhtyä miettimään miten sinä sisustaisit Fields-sarjalla.

Katso video Fields-mallistosta: