Joustava Fields-mallisto

2016-10-13

Joustava ja modulaarinen Fields-kalustesarja on Kinnarpsin uusin tuotejulkistus ja myös yksi Next Office™ -konseptin elementeistä. Fields avaa ovet työpisteiden yksilölliselle mukauttamiselle, jotta ne sopisivat työntekijöiden erilaisiin ominaisuuksiin ja tarpeisiin. Vaihdoimme muutaman sanan designista vastaavan arkkitehdin, Olle Gyllangin, kanssa.

MITEN IDEA FIELDS-MALLISTOSTA SYNTYI?
”Fieldsin perusajatus pohjautuu Kinnarpsin tekemiin tarkkoihin analyyseihin ja strategioihin. Joten kun minut otettiin projektiin, oli jo tiedossa, mitä haluttiin saavuttaa, ja tehtäväni – yhdessä Kinnarpsin tiimin kanssa – oli löytää ratkaisu jo tunnistettuun tarpeeseen.”

MIKÄ OLI AJATUKSESI DESIGNIN TAUSTALLA?
”Suuri osa Fieldsin kehittämiseen liittyvästä työstä oli luoda hyvät olosuhteet erilaisille työtarpeille ja toimintatyypeille. Keskittymistä vaativan häiriöttömän työn tai hiljaisen tauon mahdollistavan oman tilan luomisesta pienten kokousten järjestämiseen. Yksityisestä sosiaaliseen, jossa sekä yksilöt että ryhmät löytävät tarvitsemansa tilan. Näin ollen konseptiin kuuluu suuri määrä moduuleita ja toimintoja, joissa kaikki osat ovat yhdistettävissä kalusteiden ja sisustuksen räätälöimiseksi asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopiviksi. Minun ideani oli löytää ilmaisu, jossa nämä kaikki yhdistelmät ovat mahdollisia ja jossa kaikki jakavat saman muotokielen. Tasapaino pehmeiden, orgaanisten istuinelementtien ja kulmikkaampien näyttöjen välillä.”

MIKÄ ON PARAS TAPA KÄYTTÄÄ FIELDS-MALLISTOA KALUSTAMISEEN?
”Ajatukseni on, että olemme luoneet rakennuselementit ja mahdollisuudet, joiden avulla arkkitehti voi tilaan, tarpeeseen ja kontekstiin perustuen suunnitella hyvän ja toimivan ympäristön, jossa on runsaasti vaihtelun mahdollisuuksia sekä ilmaisussa että käytössä.”

MIHIN OLET KAIKKEIN TYYTYVÄISIN?
”Kokonaisuuteen ja yksityiskohtiin. Mielestäni Fields-mallisto edustaa uutta Kinnarpsia hyvin.”