Kinnarps Tukholman designviikolla 2015

2015-01-05

Tukholman vuoden 2015 designviikon valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Messut pidetään 3.–7. helmikuuta, ja Kinnarpsin osaston suunnittelu on päätetty antaa italialais-/ruotsalaisen suunnittelutoimiston Nichetto Studion tehtäväksi.Nichetto Studion ja Kinnarpsin rakkaustarina alkoi aiemmin tänä vuonna Milanon designmessujen yhteydessä. Nichetto Studio suunnitteli Kinnarpsin skandinaavista työtilaa kuvaavan näyttelyn, joka sai osakseen paljon huomiota ja arvostusta. Näyttelyä pidettiin yhtenä messuviikon parhaista, ja se oli ehdolla arvostetun Milanon designpalkinnon saajaksi.

Nyt Nichetto Studion ja Kinnarpsin tarina saa jatkoa. Kun Tukholman designmessut avaavat ovensa, Nichetton tiimi on suunnitellut Kinnarpsin osaston.

"On todella hienoa, että Luca ja hänen tiiminsä ottivat osastomme suunnitteluhaasteen vastaan. Yhteistyömme Nichetto Studion kanssa Milanon designmessujen aikana sujui uskomattoman hyvin, ja on kiehtovaa, että nyt kehitämme onnistunutta yhteistyötä edelleen ja viemme sen uudelle tasolle", sanoo Kinnarpsin markkinointi- ja viestintäjohtaja Paulina Lundström.

Osaston teema perustuu Kinnarpsin uuteen trendiraporttiin, joka käsittelee työpistettä ja olemisen tilaa monipuolisella vuosikymmenellä ja jossa Kinnarps luo katseen tulevaisuuteen nähdäkseen, millä alueilla on määräävä vaikutus huomisen työympäristöihin.

Tämän trendiraportin Nichetto Studio luo nyt fyysisessä muodossa liittäen mukaan Kinnarpsin uusia tuotteita.