Kinnarps Group tukee UNHCR:n työtä

2015-12-10

Syyrian sota jatkuu viidettä vuotta. Pakolaisia on miljoonia, ja heistä puolet on lapsia. Tilanne on akuutti ja avuntarvitsijoiden määrä valtava. Siksi Kinnarps tekeekin joululahjoituksensa YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:lle näiden ihmisten auttamiseksi.

– Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia, että Kinnarps päätti tukea UNHCR:n pakolaisten keskuudessa tehtävää työtä. Tuellanne UNHCR voi auttaa useampia ihmisiä saamaan lämpimämmän ja turvallisemman talven, sanoo Amelie Häger, joka vastaa Ruotsin UNHCR-toimiston yritysyhteistyöstä.

UNHCR johtaa YK:n valtuuttamana työtä sotaa ja vainoa pakenevien ihmisten suojelemiseksi. UNHCR jakaa hätäapua, puolustaa pakolaisten ihmisoikeuksia ja tarjoaa näille paremman tulevaisuuden. Kinnarpsilla on jo pitkään ollut perinteenä palkita henkilökuntaansa joululoman kynnyksellä. Tänä vuonna palkitseminen toteutetaan yhteisenä lahjoituksena juurikin UNHCR:lle.


– Tuntuu erittäin tärkeältä, että Kinnarps osoittaa solidaarisuuttaan ja kantaa yhteiskuntavastuunsa ympäröivässä maailmassa, joka voi olla sekä raaka että vaikea. Pyrimme toimimaan näin koko vuoden ajan, mutta se tuntuu ehkä hieman tärkeämmältä näin joulun aikaan, sanoo Kinnarpsin Human Resources Director Kjell Strandberg.