LISÄÄ VÄRIÄ!

2015-12-17

Kinnarpsista tulee värikkäämpi! Lanseeraamme lähiaikoina seitsemän uutta innostavaa väriä. Juttelimme Kinnarpsin kankaista ja materiaaleista sekä Kinnarps Colour Studion tekstiili- ja materiaalimallistosta vastaavan tuotepäällikkö Christina Wiklundin kanssa.

Kerro Kinnarpsin uusista väreistä!

– Lanseeraamme vuonna 2016 ensimmäisen kerran värejä kaikille materiaaleille, kuten puulle, metallille, muoville sekä tietysti kankaille. Asiakas saa halutessaan koko kalusteen saman värisenä. Tuloksena on valikoima, jossa kaikki materiaalit ovat sopusoinnussa keskenään.

Mitkä värit ovat perinteisesti hallinneet?

– Mariini, musta, harmaa ja punainen ovat olleet toistuvia värejä. Kuitenkin vuodesta 2010 lähtien, kun otin mallistoon paljon uusia kankaita ja voimakkaita värejä, olemme voineet tarjota entistä laajemman valikoiman. Trendi alkaa siis muuttua. Kohtaamme vahvoja värejä, kuten oranssia, vihreää, kirsikanpunaista, lilaa ja keltaista. Tämä osoittaa, että asiakkaamme uskaltavat valita ja panostaa väreihin!

Jos katsot taaksepäin, mitkä värit eivät koskaan lyöneet läpi?

– Jokaisella värillä on kautensa. Kun jokin väri alkaa menettää suosiotaan, me poistamme ja korvaamme sen uudella trendivärillä! Pidämme itsemme ajan tasalla.

Miten teet valintasi?

– Tarkkailemalla trendejä! Käyn erityyppisillä messuilla ja trendiseminaareissa. Mukanani on esimerkiksi Li Edelkoort, joka on yksi maailman tämän hetken suurimpia trendiguruja. Seuraan myös muotitaloja, kuten Louis Vuittonia, Ralph Laurenia ja Chanelia. Elän trendien parissa kellon ympäri!

Jos sinun pitäisi valita yksi trendi, joka inspiroi muita enemmän, mikä se olisi?

– Olen tutustunut paljon eri kulttuurien kansanperinteisiin, joissa hallitsevat vahvat värit.

Kuinka suhtaudut väripsykologiaan?

– Se on todella mielenkiintoista, ja työskentelemmekin Kinnarpsilla paljon sen parissa, kuinka värit vaikuttavat meihin.