Miljoonien möte

2016-10-18

Yritykset ja organisaatiot työskentelevät jatkuvasti toimiakseen tehokkaammin ja lisätäkseen tuotantoa, joten miten on mahdollista, että hyvin harvoin kukaan kyseenalaistaa huonoja kokouksia.

Epämääräinen asialista, huono valaistus, kivikovat tuolit ja viisi minuuttia kokouksessa niin jo joku myöhästelijä koputtaa ovella. Tuntuuko tutulta? Joka vuosi ruotsalaiset virkamiehet istuvat kokouksissa huomattavan 170 miljardin kruunun edestä, mikä vastaa kokonaista 4 prosenttia bruttokansantuotteesta. Se merkitsee, että yritys, jolla on 100 työntekijää käyttää vuosittain kokouksiin lähes 30 miljoonaa, sekä mittaamattoman määrän rahaa valmisteluihin ja matkoihin. Tutkimus kuitenkin osoittaa, että puolet kaikista kokouksista on laadullisesti heikkoja ja ajanhukkaa.

Älä siis laiminlyö valmisteluja, perehdy, osallistu ja investoi inspiroiviin kokousympäristöihin. Yrityksessä, jonka kokouskulttuuri on hyvä, on vähemmän stressiin liittyviä ongelmia ja sisäistä postia, ja sen työntekijät ovat tyytyväisempiä. Me Kinnarpsilla lähdemme filosofiastamme, jonka nimi on Next Office-ABW. Se on kokonaisnäkemys työpaikasta, ja kattaa kaiken kalustusratkaisuista ääniin, valoihin ja väreihin. Lue lisää täältä!