Milanon designviikko – Miten terveellinen sinun työpaikkasi on?

2015-04-07

Breran designalue sijaitsee aivan Milanon keskustassa, ja Kinnarps on mukana paikan päällä Milanon designviikolla 14.-19. huhtikuuta. Tänä vuonna Kinnarps keskittyy tulevaisuuden terveellisiin työpaikkoihin!

Kuten Tukholman kalustemessuilla aiemmin tänä vuonna, kuuluisa designstudio Nichetto Studio tulkitsee jälleen Kinnarpsin trendiraporttia ja herättää käsitteet tällä kertaa henkiin Milanon 300 neliömetrin suuruisessa näyttelyhallissa. Terveellisemmän työpaikan etuja korostetaan käyttämällä "Workplace Wellness" -käsitettä. Yhdessä Arabeschi di Latten elintarvikesuunnittelijoiden virkistävän elintarvikekonseptin kanssa Kinnarps ja Nichetto Studio tarjoavat kävijöille mahdollisuuden istua ja tehdä töitä, nauttia terveellisiä virvokkeita ja tutustua samalla siihen, miltä tulevaisuuden työpaikka näyttää. Esillä on tietysti myös Kinnarpsin brändien (Kinnarps, Drabert, MartinStoll, Materia, Skandiform ja NC Nordic Care) uusia tuotteita!

"Ihmiset, jotka ovat onnellisia työssään, tekevät työnsä paremmin! Niin yksinkertaista se on. Suunnittelemalla ympäristöjä, jotka pursuavat hyvinvointia ja miellyttäviä tunteita, luomme myös parempia työntekijöitä. Näyttelyä varten olen yhdistellyt elementtejä Kinnarpsin trendiraportista ja yrittänyt luoda uusien tuotteiden avulla terveellisen arkkitehtuuricocktailin", muotoilija Luca Nichetto sanoo. 

Milanon designviikkoa pidetään yhtenä maailman tärkeimmistä designnäyttelyistä, ja se houkuttelee kaupunkiin vuosittain yli 100 000 kävijää. Jos olet lähellä Milanoa, toivomme, että pääset pistäytymään osoitteessa Largo Treves 5, Via Solferinon kulmauksessa, missä pääset nauttimaan hyvästä huolenpidosta ja samalla inspiroitumaan siitä, miten työpaikkasi voi tarjota enemmän hyvinvointia ja olla terveellisempi!

Näyttelyn aukioloajat:
Ti: 10.00 - 18.30 (yksityinen cocktailtilaisuus 19.00 - 22.30)
Ke/to/la: 10.00 - 21.00.
Pe: 10.00 - 24.00 (Breran designalueen ilta)
Su: 10.00 - 16.00.

Facebook