SALONE DEL MOBILE

2015-04-16

Tällä kertaa blogivieraamme on Christina Wiklund, joka työskentelee tuotepäällikköna Kinnarpsin kankaiden ja verhoilumateriaalien osastolla. Christina on tiedon nälkäinen trendien metsästäjä, jonka intohimona ovat värit ja muodot. Tänään hän vieraili Milanon messuilla ja seuraavassa on hänen raporttinsa.

Hopea tulee takaisin, sekoiteltuna kullan, messingin ja kuparin kanssa. Hopea toistuu niin kalusteissa, sisustustarvikkeissa kuin muodissakin, kuten näissä laukuissa.

Petrooli & minttu ovat päävärit sekä kankaissa, puussa, metallissa että muodissa. 

Moroso esittelee useita yksivärisiä kankaita samassa kalusteessa ja odottamattomina väriyhdistelminä, kuten ruoste ja punainen, tai pinkki, keltainen ja oranssi. Jännittävän näköistä ja luo uusia mahdollisuuksia.

Toistuva kuvio oli kukonaskel, tai koiranhammas, kuten tätä ruutukuviota myös kutsutaan. Tietysti tämä kuvio kuuluu myös Kinnarpsin Clour Studion mallistoon, Century nimisessä kankaassa.

Kinnarpsin valikoimiin on otettu mukaan monia uusia värejä, joita kutsumme nimellä "Colour Explosion". Messuilla näimme näitä sävyjä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Pienissä yksityiskohdissä tai aivan kuin koko kaluste olisi upotettu yhteen väriin. Värit saavat nyt valloittaa alaa aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Hauskaa!

/ Christina