RÄÄTÄLÖITY TOIMISTO

2014-01-22

Tietokonepelien tekijät luovat mielikuvitusmaailmoja ja tarinoita. Siksi ei ole mitenkään outoa, että heidän työtilojensa suunnittelussa tulisi myös käyttää mielikuvitusta. Tervetuloa romanialaiseen avaruusalukseen, johon on juuri hyökätty!


Voisitko kuvitella tekeväsi töitä toimistossa, joka on täynnä mystisiä avaruushirviöitä? Käynti romanialaisen tietokonepelialan yrityksen 2o:n toimistossa tuntuu samalta kuin astuisi sisään johonkin heidän peleistään. Arkkitehtitoimisto Ezzo Designille annettiin tehtäväksi luoda jotain innovatiivista ja ainutlaatuista siten, että luonto olisi osa muotoilua – heijastaen lisäksi yrityksen todellista toimintaa.
- Heti kun asiakas otti yhteyttä, innostuimme tehtävästä. Tuloksena syntyi luonnon valtaama avaruusalus, jossa keskeisenä hahmona on suuri tumma sieni, kertoo Ezzo Designin Stefan Lazar.
 Luonnon mystisen invaasion teema toistuu sisustuksessa jatkuvasti. Tumma sieni näkyy siellä täällä seinällä graffitien muodossa, ja avotoimisto on täynnä tilaa valtaavaa komeaa kasvillisuutta.
Nyt herää kysymys, miten tämä sisustus vaikuttaa 2o:n ohjelmoijiin. Tekevätkö he tästä lähtien ainoastaan pelejä, joissa esiintyy avaruusaluksia ja kasvi-invaasioita?