Fiksu sisustus – terveet työntekijät

2015-09-10

Kaikista länsimaiden toimistotyöntekijöistä 20 prosenttia kärsii toisinaan stressiin liittyvistä vaivoista, jotka johtuvat huonosta ergonomiasta. Jo pienikin investointi työympäristöön voi tehdä ihmeitä sekä terveydelle että tehokkuudelle.

Kuinka usein käykään niin, että istumme kumartuneena tietokoneen ääressä koko päivän, kenties pikaista lounasta ja joitakin lyhyitä kahvinkeittimelle suuntautuvia pyrähdyksiä lukuun ottamatta! Kuulostaa varmaan tutulta? Maksamme kovan hinnan tästä liikkumattomasta elämästämme, johon kuuluu usein yksitoikkoisia rutiineja. Päänsärkyä, nivelvaivoja, hiirikäsi... Puhumattakaan siitä, mitä tapahtuu työn ilolle ja tuottavuudelle. Tutkimukset ovat osoittaneet, että huonot kalusteet eivät vaikuta meihin ainoastaan fyysisesti vaan laskevat mielialaamme ja energiatasojamme sekä tekevät meistä laiskoja, mukavuudenhaluisia ja vähemmän luovia. Jos jonkin niin tämän pitäisi riittää syyksi jokaiselle yritykselle asettaa sisustus etusijalle, sillä mikään ei ole sairaita ja keskittymiskykynsä menettäneitä työntekijöitä kalliimpaa.

Tämän takia olemmekin Kinnarpsilla kehittäneet tehtäviin perustuvan työympäristökonseptin nimeltään Next Office. Se on kokonaisvaltainen muutosprojekti, jossa huomioidaan kaikki organisaatiosta ja työympäristöstä työntekijöiden erityisiin tarpeisiin. Vasta perusteellisen analyysin jälkeen voidaan päästä kokonaisratkaisuun. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!