Fiksu sisustus

2015-08-18

Miten saadaan tyytyväisempiä ja tehokkaampia työntekijöitä? Investoimalla fiksuun sisustukseen! Kinnarps on perehtynyt tarkemmin erääseen kuumaan ja mielenkiintoiseen työpaikkoja koskevaan kysymykseen.

Yhdysvalloissa tehtiin äskettäin laaja tutkimus (IPSOS Survey), jossa haastateltiin 90 000 toimihenkilöä. Heistä peräti 84 prosenttia kertoi, että heidän on vaikea keskittyä töissä. Heistä tuntuu, että heitä häiritään jatkuvasti ja että he saavat harvoin tehtyä tehtävänsä loppuun. Selityksenä pidetään sitä, että monet työpisteet on nykyään tehty vakiomallin mukaan. Ne eivät tee mitään eroa sen välille, oletko tilintarkastaja ja istut päivät pitkät uppoutuneena Excel-taulukkoihin, vai myyjä, joka puhuu jatkuvasti puhelimessa. Toinen tarvitsee paljon aikaa itselleen, toinen taas tekee mielellään ryhmätyötä. Silti ympäristöt näyttävät samalta. Fiksu sisustus suunnitellaan todellisten työtehtävien ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaikkiin näihin muuttuviin tarpeisiin vastaa Better at Work, Kinnarpsin kokonaisvaltainen työympäristöosaaminen, joka ottaa huomioon kestävän kehityksen vaatimukset,  ergonomisen työympäristön suunnittelun sekä omintakeisen muotoilun ja innovaatiot.

Haluatko sinäkin tietää, miten voimme tehdä työpisteestäsi inspiroivamman ja tehokkaamman? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!