Töitä terveyden vuoksi

2016-08-25

Kuinka työpiste ja sen suunnittelu vaikuttavat terveyteesi? Enemmän kuin uskotkaan!

Monet konttorirakennukset näyttävät tyylikkäiltä, mutta ovatko ne myös toimivia? Entä miten me kaikki voisimme hieman paremmin töissä, sekä fyysisesti että psyykkisesti? Kysymys on polttavan ajankohtainen, kun ajatellaan, että vietämme työpisteessä keskimäärin peräti 85 prosenttia vuorokauden valoisasta ajasta. Samanaikaisesti lisääntyvät allergiaongelmat, stressistä johtuvat sairaudet ja ergonomiset ongelmat, ja lisäksi arvioidaan, että vuonna 2030 peräti 86 prosenttia USA:n väestöstä on ylipainoista.

Vuonna 2013 New Yorkin entinen pormestari Michael Bloomberg teki aloitteen täysin aatteellisen Center for Active Design -organisaation perustamisesta, jolla yritetään saada meidät puhumaan enemmän siitä, mitä älykäs muotoilu voi todellisuudessa saada aikaan työpisteissämme. Esimerkkinä voidaan mainita sellainen yksinkertainen asia, että jos porraskäytävästä tehdään houkuttelevampi musiikin avulla, ihmiset valitsevat portaat hissin sijasta.

Meille Kinnarpsilla kysymys on tietysti erittäin olennainen. Lue lisää Better at Work -kokonaisratkaisustamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua. Napsauta tästä!