Pehmeitä kaaria!

2014-12-01

Pehmeitä kaaria!

Vuoden aikana Kinnarpsin tuoliperheeseen on saatu kaksi uutta jäsentä. Kaksi tulokasta, joissa painopisteinä ovat rohkea muotoilu ja hyvä ergonomia. Ensimmäisenä oli vuorossa Embrace, aivan uudentyyppinen tuoli, jota voi käyttää kun haluaa koota ajatuksiaan, ottaa vauhtia jotain tärkeää varten tai kenties vain rentoutua. Embrace ei ole perinteinen työtuoli eikä myöskään aivan tavallinen vierastuoli, vaan jotain niiden väliltä. Embrace on yksinkertaisesti erittäin monipuolinen tuoli, joka sopii hienosti tämän päivän työelämään.

Embracen sisar, kaareva ja klassinen kaunotar Monroe, ilmestyi uusilla viimeistelyillä ja valintamahdollisuuksilla varustettuna syksyn aikana. Monroe tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia persoonalliseen ilmaisuun. Valitsemalla erilaisista jalustoista, käsinojilla tai ilman, ja Kinnarpsin ainutlaatuisesta ja laajasta kangasvalikoimasta Monroe on muokattavissa täysin oman mielen ja maun mukaan. Monroe on suunniteltu erilaisiin kokouksiin. Keskusteluihin, vierailuihin tai lyhyempiin työjaksoihin.

Monipuolisuus on yhteistä sekä Monroelle että Embracelle. Molemmat tulokkaat sopivat siksi moniin yhteyksiin – tilapäiseen työpisteeseen, kahvilaan, aulaympäristöön tai koulutussaliin yhtä hyvin kuin kokouspöytään.  Monipuolisuutensa ansiosta ne sopivat hyvin myös toimintaperusteisiin työympäristöihin. 

Vain mielikuvitus asettaa rajat Embracen ja Monroen käytölle!