Capella palkittiin muotoilustaan

2016-02-25

Capellassa ja sen ainutlaatuisissa ominaisuuksissa tiivistyy kaikki se, minkä me Kinnarpsilla tiedämme olevan tärkeintä työtuolissa. Siinä voi istua mukavasti ja ergonomisesti oikein. Siitä, että Capella on lisäksi ilo silmälle, ei ole epäilystäkään, sillä tuolille myönnettiin hiljattain muotoilualan Good Design Award -tunnustuspalkinto.

Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design jakaa vuosittain palkintoja innovatiivisimmille ja uraauurtaville tuotteille, joita valmistetaan ympäri maailman. Museo päätti palkita ja antaa tunnustusta ”Furniture”-kategoriassa Capellalle.

– Olemme erittäin iloisia uutisesta, että Capella voitti Good Design Award -palkinnon. Olemme valtavan ylpeitä tuolista ja toivomme ja odotamme, että Capellasta muodostuu ajan myötä todellinen Kinnarps-klassikko, sanoo Elisabeth Slunge, Kinnarpsin Brand Range Design Manager.

Viehättävän muotoilunsa lisäksi Capella on varustettu Kinnarpsin uusimmalla innovaatiolla – FreeMotion®-mekanismilla. Siinä istuimen tasapainotetut mikroliikkeet luovat pieniä siirtymiä ilman, että tuolissa istuva kokee oloa epävakaaksi. Työtuolin kehityksen mottona on ollut, ettei istumisen pidä olla paikallaan nököttämistä. Siksi tuoli kannustaakin olemaan liikkeessä – jotta voisimme istuessammekin mahdollisimman hyvin.