5 messuviikon trendiä

2016-02-12

Suhtautumisemme sanaan trendi, sekä se miten työssämme trendejä käsittelemme, vaihtelee. Riippumatta siitä mitä trendeistä ilmiönä ajattelemme, voimme huomata että ne heijastavat aikaa jossa elämme.

Vetämättä liian monia johtopäätöksiä ja erittelemättä sen enempää mistä trendit ovat peräisin ja miksi ne ovat ajankohtaisia uudelleen, olen koonnut listan viidestä asiasta jotka erottuivat joukosta ja samaan aikaan tuntuivat uusilta tämän vuoden messuilla.

5 messuilla nähtyä trendiä

Kivimateriaali Terrazzo

Muhkeat pyöreät muodot ja ohuet linjat – usein yhdistelmänä 

Maidon värinen lasi ja paperi 
 

Koristeelliset tikkaukset 

Pieni hylly - koristeena tai työtasona 

Olemme jo viime vuosina nähneet ja yhä edelleen näemme, että julkisten tilojen ja kodin sisustus lähestyvät tunnelmaltaan toisiaan. Yhä enemmän tuotteita luodaan sopimaan molempiin tarkoituksiin ja monet haluavat luoda kotoisan tunnelman työympäristöön. Tähän vaaditaan viihtyisyyttä ja yksityiskohtia - mikä näkyy myös tämän vuoden messutarjonnassa.

Puhuttaessa trendeistä ja kotoisasti tunnelmasta työssä... Oletko lukenut Kinnarpsin Trendiraportin? Siitä voit saada lisätietoa tästä ja monesta muusta tulevaisuuden työympäristöä muovaavasta asiasta.