Avain tulevaisuuden työympäristöön

2016-02-10

Kun messujen ensimmäinen päivä loppui, oli nähty monta erilaista vaikutelmaa. Minun täytyi sulatella tunnelmia hieman, ennen kuin saatoin aloittaa raportointini. Kaikkein suurin vaikutus on kuitenkin edelleen lukuisilla kohtaamisilla ihmisten kanssa.

Aivan kuten Kinnarps sanoo "Aina on kyse ihmisestä". Ihmiset ovat erilaisia ja tulevan työympäristön avain onkin persoonallisissa ratkaisuissa. Juuri sopivaan aikaan kalustemessuja ajatellen, Kinnarps paljasti tuoteperheitä, joiden ytimenä on tehtä työstä helpompaa ja paremman näköistä. Myös muilla näytteilleasettajilla on omat innovatiiviset uutuustuotteensa ja joustavat ratkaisunsa esillä. Pidä silmällä Instagramin tagia #FairTrends ja näet lisää messujen aikana näytteille tuotuja trendejä.


Tulevaisuuden työympäristöstä puhuttaessa me Tänään haluamme päättää missä ja miten teemme työtä. Erilaiset tarpeet, olosuhteet ja työtehtävät asettavat vaatimuksia työympäristön suunnittelulle. Luomme ympäristöjä, jotka edistävät erilaisia tehtäviä ja kohtaamisia työpäivän aikana. Ympäristöjä jotka lisäävät sekä hyvinvointiamme että tehokkuuttamme. Tämä oli myös messujen kunniavieraiden Barber & Osgerbyn ajatuksissa, kun he suunnittelivat messujen ilmetttä ja loivat lounge-tilan johon toivat kolme erilaista aluetta eri tarkoituksiin; kohtaamisiin, rentoutumiseen ja työskentelyyn.Toivottavasti olet jo nähnyt myös videon, jossa Elisabeth Slunge kertoo tulevaisuuden työympäristöstä. Videon voit katsoa klikkaamalla tästä.  

#FairTrends Hildur Blad