Tuoteuutuuksia 2016 Fields

2016-02-12

Kinnarps lanseeraa useita uutuustuotteita vuodelle 2016. Seuraavassa Fields-kalustesarja, joka ensiesitellään Tukholman messuilla 9 - 13 helmikuuta.

Fields - Rajatonta yhteistyötä

Kinnarpsin uusi moduulikalustesarja Fields on kehitetty tehtävien mukaisen monitilatoimiston tarpeisiin. Sohvat, pöydät, seinäkkeet ja nojatuolit mukautuvat käyttäjälleen sopiviksi. Haluatpa yhteisöllisyyttä tai mahdollisuuden keskittyä hiljaisuudessa, Fields ottaa sinut omakseen.

Fieldsin design on muotoilija Olle Gyllangin käsialaa. Hän työskentelee Tukholmasta lähtöisin olevassa Propeller Design Ab:ssa, joka on tunnettu suunnittelutoimisto, jolla on laaja-alainen kokemus tuotesuunnittelun sekä teollisen muotoilun ja designstrategioiden saralla.

“Päämääränä Fieldsin kohdalla oli luoda tasapainoa työympäristöön. Se on tehty osittain rauhallisen ja herkän muodon, mutta myös tuotteesta ympäristöön heijastuvan tunnelman avulla.  Kokonaisuus tarjoaa sekä yksilölle että ryhmälle sopivat tilat, yksityisyyttä sekä mahdollisuuden yhteisölliseen ajanviettoon,” sanoo Olle Gyllang.

Teemme työpäivän aikana useita erilaisia tehtäviä joiden vaatimukset työympäristön suhteen vaihtelevat. Fields-moduulit, ja niiden joustava muoto luovat yhtenäisiä alueita, neuvottelutiloja, huoneita huoneeseen, luovia tiloja sekä yksityisiä työpisteitä. Mukavat nojatuolit, sohvat, pöydät ja seinäkkeet yhdistettynä mielenkiintoisiin lisävarusteisiin ja fiksuihin ratkaisuihin luovat harkitun ja toimivan kokonaisuuden. Fields tuo yhteen yleiset tilat sekä yksityiset alueet, häivyttää raja-aidat eri tilojen väliltä ja yhdistää yksilön ryhmään sekä sallii jokaiselle mahdollisuuden löytää oma tilansa ja työnilonsa.

Fields on kalustesarja joka tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja luoda toimivia tiloja eri tehtäville ja sopii siten erittäin hyvin monitilatoimistoon. Laaja valikoima eri materiaaleja, värejä ja lisävarusteita antaa mahdollisuuden muovata Fields-moduulit jokaiseen makuun ja mieltymykseen sopiviksi.

Fields lanseerataan Tukholman kalustemessuilla ja on tilattavissa kesällä 2016.