Tuoteuutuuksia 2016 Leia

2016-02-11

Kinnarps lanseeraa useita uutuustuotteita vuodelle 2016. Seuraavassa Leia-tuoli, joka ensiesitellään Tukholman messuilla 9 - 13 helmikuuta.

Tyylikäs Leia – mutkaton tulokas

Kinnarpsin uusi kokoustuoli Leia henkii toiminnallisuutta ja monimuotoisuutta. Tarjoamalla laajan valikoiman värejä ja variaatioita Leia on tuoli jolla on monta erityispiirrettä ja ilmaisutapaa. Mutkaton tulokas joka sopii useimpiin tilanteisiin.

Leian ovat muotoilleet Johan Larsvall ja Nils Lövetorn Idesignista. Kinnarps on tehnyt Idesignin kanssa yhteistyötä useita vuosia ja yhteistyön tuloksena on syntynyt monta menestynyttä ja arvostettua tuolia.

“Leia on tuoli jolla halusimme viedä pohjoismaisen muotoilun äärirajoille. Sen kaikki linjat ovat harkittuja mahdollisimman hyvän mukavuuden takaamiseksi. Tuoli on ergonominen ja mukava istua ja samalla ilmeikäs ja ajaton.  Leiassa on paljon yksityskohtia ja sille sopii hyvin rooli moderneissa työympäristöissä ja julkitiloissa,” kertoo Johan Larsvall.

Leian ohut ja selkeä design sallii sijoittamisen useimpiin ympäristöihin ja tilanteisiin. Seikka, että tuoli on myös pinottava ja kytkettävä, tekee siitä mainioin valinnan kun sisustetaan suuria tiloja kuten ruokaloita ja luentosaleja.

Leia on saatavana kuutena versiona (lenkkijalka, 4-jalkaa, jalakset, baarijakkara, korkea baarituoli ja viisiristikko) muovisella istuimella tai verhoillulla istuintyynyllä varustettuna. Leiassa on monta ilmettä ja ominaisuutta. Lisäksi saatavissa on 70 erilaista väriyhdistelmää.  

Tukholman messuilla ensiesitelty Leia on tilattavissa kesällä 2016.