Kreatív központ

Köztudott, hogy a kényelem és a közösségi érzés nélkülözhetetlen a munkahelyi kreativitás ösztönzéséhez. De hogyan hozható létre ez a nyugodt légkör, amelyben minden alkalmazott úgy érzi, hogy számít, és hogy valami nagyobb dolognak a részese? A recepcióstól a felső vezetőkig – A nagy sportszergyártó vállalat, az Adidas saját megoldást dolgozott ki erre a problémára!

Read more

Keljen fel és tegyen még többet

Az egész napos ülés nem jó sem a test, sem a lélek számára. Ezért az állítható magasságú irodai íróasztalok a lehető legjobb befektetések. Ráadásul még kreatívabb is lesz tőle az ember...

Read more

Mobil tárgyalóterem

J. K. Rowling Harry Potterről és barátairól szóló könyveiben az egyik legfantasztikusabb hely A szükség szobája. Ez egy olyan terem, amely mindig az adott helyzethez igazodik. Nem lenne rendkívül praktikus, ha tényleg létezne ilyen szoba?

Read more

Íme a jövő!

Melyek a legvonzóbb jövőbeli trendek a munkahelyeken? Üdvözöljük 2030-ban!

Read more

Ha eddig bárki is kételkedett volna benne – igen, hatékonyabbé és kreatívabbá válunk a munkahelyünkön, ha boldogok vagyunk. Mosoly!

Read more

A betegség ára

Tudta, hogy a dolgozók betegállománya évente összesen 40 milliárd svéd koronába (kb. 4,1 Mrd euró) kerül a svéd vállalatoknak?* Sajnálatos módon az egész nyugati világban hasonló a helyzet. A rossz egészségi állapot egyre drágább.

Read more

Egészségesebb élet a környezetbarát házakban

Szeretne okos döntéseket hozni, kellemesebben aludni éjszaka és jobban összpontosítani? Győződjön meg róla, hogy igazoltan környezetbarát épületben dolgozik.

Read more

Mindannyian tudjuk, hogy az építészet több néhány mutatós épületnél. Michael Murphy, a Mass Design Group alapítója és elnöke azonban úgy véli, az építészet megváltoztathatja az épületeket, reményt adhat az embereknek és akár gyógyhatása is lehet.

Read more

A világ legklasszabb irodái

Mit szólna, ha papír szobrok lógnának a plafonról? Vagy lépcsőkhöz beépített tárgyalótermekkel?

Read more

Bízza a fényre!

Az emberi testet a biológiai óra szabályozza – ezt pedig a fény. A világítás, a fény fontos számunkra, mivel az ébren töltött időnknek átlagban 90%-át beltérben töltjük.

Read more

Figyeljen a zajszintre!

A recepció kanapéi, az olcsó kávé vagy a piszkos mosdó az oka? A felméréseket végző Leesmant megkérdezett 100 000 irodai dolgozót több mint 49 országban arról, mit találnak a legbosszantóbbnak munkahelyükön.

Read more

Az irodák hatással vannak az egészségre

Mutasd meg a munkahelyed – és megmondom, hogy érzed magad! Rendben, lehet, hogy ez egy kicsit túlzás, de tény, hogy egy aktuális tanulmány szerint fontos összefüggés van az egészség és az iroda kialakítása között.

Read more

A harmadik hely

Az otthon és a munka közötti határ egyre homályosabb, hogy festenek majd a jövő találkozóhelyei? Egyszerűen új terek nyílnak?

Read more

Munkahely 2.0

Amikor körülbelül 20 évvel ezelőtt kitört az internet forradalma, néhány jövőkutató úgy gondolta, hogy a hagyományos iroda el fog tűnni. Mi értelme lenne az irodáknak, ha az alkalmazottak bárhol tartózkodhatnak, és bárhonnan kapcsolatban állhatnak a világ többi részével?

Read more

Megbeszélés milliókért

A vállalatok és a szervezetek folyamatosan azon dolgoznak, hogy hatékonyabbak legyenek, és fokozzák a termelést – miért van az, hogy az emberek ritkán kérdőjelezik meg a rossz megbeszéléseket?

Read more

More news & stories

Zöldüljön ki az iroda! A Halfbike sikere Az építészet ereje A kreativitás serkentése a művészet segítségével Jó nevetés A zöld út A legfrissebb tavaszi újítások Vegyülés a sikerhez Zene által okosabban Ülni vagy állni?