Zseniális ötlet

Nem csak a technológiai fejlődés (amely az új szoftvereknek és innovációknak köszönhetően egyre gyorsabb) miatt alakul át a mindennapi életünk. Az építészek körében például az "intelligens anyagok" témája a legfelkapottabb most. Ön mit szólna ahhoz, ha az irodájában világítanának az falak?

Read more

Öt meghatározó munkahelyi trend

Miről beszélgetünk majd jövőre a munkahelyünkön? Íme a legfontosabb kérdések és munkahelyi trendek -- a digitalizációtól egészen a munkahelyi sokszínűség kérdéséig bezárólag --, amelyek meghatározzák majd a kávéautomata melletti beszélgetéseket 2017-ben.

Read more

Munka 9-től 5-ig

Az munka világa sokat változott, hogy lehetséges hát, hogy oly sok cég továbbra is mereven ragaszkodik a régi hivatali időhöz?

Read more

Öt lépés az ideális  tárgyalóteremért

Tudta, hogy a belsőépítészet nemcsak hangulatára, de viselkedésére is hatással van? Kövesse ezt az öt inspiráló lépést, és hozza létre az ideális tárgyalótermet!

Read more

Mindenki csatlakozzon!

Mindenki tisztában van azzal, hogy a vállalatok esetében a praktikus belsőépítészeti tervezés valósággal csodát tesz a hatékonyság és a munkahelyi elégedettség terén. De nem mindig elég az, hogy a falak a legdivatosabb színekben pompáznak, és hogy a berendezés a legstílusosabb és legfunkcionálisabb bútorokból áll – az is éppen olyan fontos, hogy minket is bevonjanak a döntési folyamatba!

Read more

A 25 legfontosabb  dolog a munkahelyen

Mit gondol, mi a legfontosabb a munkahelyén? A kényelmes szék, és a jól kihasználható irodai íróasztal elég egyértelműek, de akkor mi?

Read more

Irányítsa Ön a munkanapot

Tudta, hogy az irodai alkalmazottakat átlagosan tízpercenként megzavarják? Ezért különösen fontos, hogy az okos rutinokat vezessen be, amelyek lehetővé teszik, hogy átvegye az irányítást a munkanapja felett!

Read more

Új főhadiszállás a brit dizájnnak

A belsőépítészet világa új kedvencet talált az Instagramon. Európa legnagyobb dizájnmúzeuma november végén nyitotta meg kapuit egy fantasztikus, régi, elhagyatott raktárépületben London szívében.

Read more

A legokosabb alkalmazott

A legtöbb irodistának az egyik munkanap épp olyan, mint a többi. E-mailekre válaszolunk, tárgyalásokat ütemezünk és kutatásokat végzünk, hogy még több e-mailt küldhessünk ki. De képzelje csak el, mennyivel hatékonyabbak lehetnénk, ha volna segítségünk ebben!

Read more

A belsőépítészet hatással van egészségünkre

Meséld el, milyen a munkahelyed – és megmondom, hogy érzed magad! Mindannyian tudjuk, hogy az irodai környezet rendkívül fontos a jó közérzethez és a hatékony munkához. Tudta azonban, hogy pusztán fizikai szinten is hatást gyakorol ránk?

Read more

Varázslat az alvilágban

Egy föld alatti múzeum az északnyugat-lengyelországi Stettinben - itt található az épület, amelyet a világ legjobbjának jelöltek 2016-ban. Legalábbis, ha hihetünk a World Architecture Festival zsűrijének, amely minden évben átadja a rangos díjat.

Read more

Hogy mentjük meg bolygónkat az éghajlati válságtól? Vagy már túl késő? Az amerikai színészt, Leonardo DiCapriót komolyan foglalkoztatja a téma. A National Geographic-kal együtt elkészítette az Özönvíz előtt című dokumentumfilmet a klímáról. Az alkotást novemberi megjelenése óta 40 millióan nézték meg.

Read more

Ne pazarolja idejét rosszra

A környezet nélkülözhetetlen munkahelyi jó közérzetünkhöz és hatékonyságunkhoz. Azonban, ha a munkáltató spórolni akar, a rossz dolgok egyre nagyobb prioritást kapnak.

Read more

Kik az építészek új segítői? Egy csapatnyi falmászó minirobot! A segítségükkel hirtelen olyan formák és struktúrák létrehozása vált lehetségessé, amelyekről korábban nem is álmodtunk!

Read more

A lélegző ház

Ha érdeklik az építészet és a dizájn legújabb trendjei, akkor pillantson a világ múzeumaira. Pekingtől Los Angelesig... Mert itt zajlanak az események!

Read more

More news & stories

Tér a kibontakozáshoz A Kinnarps a 2015-ös Stockholmi Design Héten EGY ÚJ ÉS IZGALMAS TREND Szuper bunker GOMBNYOMÁSSAL VÁLTOZTATHATÓ SZÍNŰ BURKOLAT - EGY FORRADALMI TECHNOLÓGIA ERGONÓMIÁVAL A JOBB MUNKAHELYEKÉRT Stockholmi Design Hét 2015 A legklasszabb munkahely A Halfbike sikere Better days at work – the Production