A harmadik hely

Az otthon és a munka közötti határ egyre homályosabb, hogy festenek majd a jövő találkozóhelyei? Egyszerűen új terek nyílnak?

Read more

Munkahely 2.0

Amikor körülbelül 20 évvel ezelőtt kitört az internet forradalma, néhány jövőkutató úgy gondolta, hogy a hagyományos iroda el fog tűnni. Mi értelme lenne az irodáknak, ha az alkalmazottak bárhol tartózkodhatnak, és bárhonnan kapcsolatban állhatnak a világ többi részével?

Read more

Megbeszélés milliókért

A vállalatok és a szervezetek folyamatosan azon dolgoznak, hogy hatékonyabbak legyenek, és fokozzák a termelést – miért van az, hogy az emberek ritkán kérdőjelezik meg a rossz megbeszéléseket?

Read more

A rugalmas Fields

A rugalmas, moduláris Fields bútorsorozat a Kinnarps legújabb termékcsaládja, a Next Office™ koncepció építőkockáinak egyike. A Fields lehetőséget kínál arra, hogy mindenki az egyéni tulajdonságainak és igényeinek megfelelően testreszabhassa munkahelyét. Olle Gyllanggal, a dizájn mögött álló építésszel beszélgettünk.

Read more

Az asztaltól a babzsákig

Ma annyiféle munkavégzési mód van, ahány dolgozó, és az egyes generációknak eltérőek a munkakörnyezettel szembeni elvárásai. A kreativitásra és rugalmasságra ösztönző ideális munkahely nem fukarkodhat az ergonómiával.

Read more

A Fields öt fő funkciója

A meleg és hívogató Fields bútorcsaládot a Kinnarps a Propeller Design cég munkatársával, Olle Gyllanggal együtt fejlesztette és tervezte. Ez egy modern koncepció, amelyet annak érdekében gyártottak, hogy pontosan olyan típusú tereket, környezeteket és funkciókat kínáljanak, amelyeket Ön a mai munkakörnyezetekben keres. És amely lehetőséget ad a kreatív, közösségi vagy koncentrált munkavégzésre.

Read more

Álljon fel és lendüljön formába!

Szeretné formába hozni magát? Szerezzen be a munkahelyére egy állítható magasságú irodai íróasztalt. Meglátja, mekkora lesz a változás!

Read more

Filmezés az előcsarnokban

Azt mondják, az első benyomás sokáig tart. Ez nemcsak ránk, emberekre érvényes, hanem természetesen munkahelyünkre is...

Read more

Active future

The digital revolution has turned society upside down, affecting both us and our workplaces. So how should employees and companies keep up with developments?

Read more

Funkcionális Táplálkozás

Robbanásszerűen növekszik az érdeklődés a funkcionális – azaz a szervezet működését optimalizáló – élelmiszer iránt. Anneli Hallberg szakáccsal, egészségi tanácsadóval és személyi edzővel arról beszélgettünk, hogyan érezhetjük jobban magunkat.

Read more

Mindig jó dolog munka közben zenét hallgatni?

Ön is azok közé tartozik, akik úgy tudnak a legjobban dolgozni, ha közben zenét hallgatnak? Lehet. De mielőtt felteszi a fejhallgatóját, és elindítja a zenét, olvassa el az alábbi cikket.

Read more

A Kinnarps egyedülálló együttműködése építészekkel

Milyen színek és anyagok dominálnak majd a munkahelyeken az elkövetkezendő években? Hogy ez kiderüljön, a Kinnarps 2016 során workshopokat szervezett Svédország és Európa számos vezető építészével és belsőépítészével. A nagy finálét szeptember elején a Kinnarps saját dizájn központjában tartják, a svédországi Skillingarydban.

Read more

Az év tervezői eseménye!

Idén ősszel Londonban utazik? Ha igen, ne hagyja ki az év egyik legnagyobb tervezési és építészeti eseményét. Christopher Turner, az „Icon” nevű brit designmagazin korábbi főszerkesztője, különleges kezdeményezés élére állt: a Londoni Tervezői Biennálé szeptember 15-én nyitja meg kapuit.

Read more

Digitális elvonó

Ping! Mi történik velünk, ha folyamatosan elérhetőek vagyunk? A legújabb kutatás szerint ez gyengíti a produktivitást. Ezért számos nagyvállalat – beleértve a Volkswagent is – úgy döntött, hogy munkaidő után leállítja az e-mail szervereit.

Read more

Fittséget Biztosító Mozgás

Testének ergonomikusabb bútorra van szüksége ahhoz, hogy jobb legyen a közérzete. Angelica Bauer fizioterapeuta, a fitnesz rajongója pontosan tudja, milyen napi testmozgásra van szükség a legjobb eredmény eléréséhez.

Read more

More news & stories

AZT TESSZÜK, AMIT HIRDETÜNK What is good design? Sitting in a Kinnarps chair Save the date! The Scandinative  workspace by Luca Nichetto & Kinnarps Please have a seat. Shane Kurup. Luca Nichetto about the Scandinative Workspace MOZGÁS! A mobilitás jót tesz Induljon jól a reggel Okos belsőépítészeti tervezés - okos alkalmazottak