100%-os elégedettség a munkahelyen

2014-07-02

86 oldal tele inspirációval, trendekkel, ötletekkel és újdonságokkal. Megjelent a Kinnarps új katalógusa 'WORKSPACES – Where you meet, learn and create' címmel.

Végre megérkezett a 'WORKSPACES', a Kinnarps új, inspiráló katalógusa! Tele újdonságokkal, munkakörnyezetekkel és kreatív megoldásokkal. Tökéletes útmutató a belsőépítészetet kedvelőknek, akik picivel stílusosabb munkahelyre vágynak. És kiderül, hogy legtöbbünk ilyen: egy széles körű felmérésben* a válaszadók 94%-a azt mondta, hogy a belsőépítészeti tervezés nagyon fontos tényezője a munkával való elégedettségnek.

A 86 tartalmas oldal betekintést enged a Kinnarps több márkájának, így a Kinnarps, Drabert, MartinStoll, Materia, Skandiform és NC Nordic Care kínálatába, amelyek mindegyike kiváló minőséget garantál. De a 'WORKSPACES' azért igazán inspiráló, mert a valóságban létező munkakörnyezetekből számos belsőépítészeti példát és megoldást mutat be. Hogyan gondolkodjunk nyitott terű irodákban, milyen új akusztikai megoldások léteznek, és hogyan használjuk ki a lehető leghatékonyabban a rendelkezésre álló teret? Bepillanthatunk a színfalak mögé is, és számos formatervezővel találkozhatunk, akik elmondják, hogyan jött létre egy-egy bútordarab. Az egyik formatervező Anne Reinhold, aki Trixagon bútorcsaládját a hópihék hatszögletű formája alapján dolgozta ki. Daniel Figueroa, egy másik formatervező legutóbbi tervezéséről, a lágy vonalvezetésű, kényelmes Essencia irodai forgószékről beszél:
"Számomra a széknek saját lelke van..."

De a 'WORKSPACES' legérdekesebb része a Kinnarps Trend Report-ja, ami nyolc változásról és ezek munkahelyre gyakorolt hatásáról szól. Hogyan használható fel az irodatér belsőépítészeti megtervezése a dolgozók motivációjának és kreativitásának fokozására. A jelenlegi technológia nagyobb szabadságot enged a munkavégzésben, ami viszont teljesen új igényeket fogalmaz meg a bútorokkal szemben és a megbeszélések, találkozók kultúrájával szemben is. A jövő és a tevékenységalapú munkahely már megérkezett. A többit olvassa el a 'WORKSPACES' katalógusban!

*A Kinnarps megbízásából a Demoskop által készített felmérésből (2013).