A Fields öt fő funkciója

2016-10-06

A meleg és hívogató Fields bútorcsaládot a Kinnarps a Propeller Design cég munkatársával, Olle Gyllanggal együtt fejlesztette és tervezte. Ez egy modern koncepció, amelyet annak érdekében gyártottak, hogy pontosan olyan típusú tereket, környezeteket és funkciókat kínáljanak, amelyeket Ön a mai munkakörnyezetekben keres. És amely lehetőséget ad a kreatív, közösségi vagy koncentrált munkavégzésre.

Mik hát a Fields előnyei?

1. A különböző modulok (kanapék, fotelek, puffok, íróasztalok, tárolóegységek és képernyők) kombinálhatók, összekapcsolhatók és oda helyezhetők, ahol szüksége van rá.

2. A sokféle terméknek, a számtalan szín- és anyagváltozatnak, valamint a kiegészítők gazdag választékának köszönhetően minden helyiséghez a kívánt hatás érhető el.

3. A multifunkcionális gondolkodásnak köszönhetően megosztott munkahelyek, tárgyalóhelyiségek, több kisebb helyiségből álló helyiségek, kreatív környezetek, valamint koncentrált munka végzésére alkalmas helyiségek és privát munkahelyek alakíthatók ki.

4. Remekül illik a tevékenységalapú munkakörnyezetbe (Kinnarps Next Office-ABW), mivel variációkat kínál és a munkanapok különböző tevékenységeihez igazítható.

5. Fenntartható, svéd bútorcsalád, ahol a felhasznált szövetek nem tartalmaznak tűzgátló anyagokat, és a termékcsalád egy része FCS minősítésű.

Más szóval, öt fantasztikus funkció, amelyekben a hangsúly a jó közérzeten, a megtestesülésen és az opciókon van, és öt kiváló érv amellett, hogy elgondolkodjon azon, miképp rendezi be irodáját Fields bútorokkal.

Tekintse meg a filmet a Fields termékekről: