Középpontban az ember

2016-01-26

AZ ERGONÓMIÁT ÁLTALÁBAN olyan tudományként határozzák meg, amely a munkaeszközök és a munkakörnyezet emberekre gyakorolt hatásával foglalkozik. A legfontosabb szó, amire ebből a definícióból emlékezni kell, az „ember”. Mi – te és én az egyedi jellemzőinkkel – vagyunk azok, akik a Kinnarps számára a kiindulópontot jelentik minden ergonómiai elképzelésnél.

Az általunk kifejlesztett, gyártott és értékesített bútorok hozzájárulnak a jó, alaposan megtervezett belsőépítészeti tervezési megoldásokhoz és a sokkal kellemesebb munkahely kialakításához. De ami a legfontosabb: munkánknak köszönhetően az emberek jobban érzik magukat a munkahelyükön.

 A folyamatos változás, a gyors technológiai fejlődés és a professzionális teljesítménnyel kapcsolatos új igények korában élünk. Ezért mindennél fontosabb egy kicsit megállni, és végiggondolni, hogyan dolgozunk, és hogy ez mit jelent nekünk.

Új Ergonómia magazinunkat a Stockholm Furniture Fair bútorkiállításon mutatjuk be. Az újság témája a munkahelyi elégedettség és maga a Kinnarps vállalat. Mert az ergonómia szorosan összefügg a személyiségünkkel és a tevékenységeinkkel. De ez nem minden. Sokkal többről van szó, mint arról, hogy hogyan ülünk, állunk, viszünk dolgokat és kivel találkozunk a munkahelyen. Az egész a társadalomról szól. Az életről. Az emberekről.