A Kinnarps a 2015-ös Stockholmi Design Héten

2015-01-05

Jelenleg is teljes lendülettel zajlanak a 2015-ös Stockholmi Design Hét előkészületei. A vásárra február 3. és 7. között kerül sor, és már eldőlt, hogy a Kinnarps standját az olasz/svéd tervezőstúdió, a Nichetto Studio fogja megtervezni.A Nichetto Studio és a Kinnarps közös története idén év elején, a Milánói Design Héten kezdődött. A Nichetto Studio tervezte a Kinnarps „Skandináv munkatér” című kiállítását, amelyet rendkívül nagy figyelem és elismerés övezett. A kiállítást a hét egyik legjobbjának értékelték, és még a neves Milánói Design Díjra is jelölték.

Most pedig elérkezett az idő a Nichetto Studio és a Kinnarps történetének következő fejezetére. Amikor a Stockholmi Design Hét megnyitja kapuit, a látogatókat a Nichetto csapata által tervezett Kinnarps stand várja majd.

„Nagyszerű, hogy Luca és a csapata elvállalta azt a kihívást, hogy megtervezzék a standunkat. A Nichetto Studio tervezőivel hihetetlenül jól együtt tudtunk működni a Milánói Tervezői Hét során, és izgalmas lehetőség, hogy most továbbgondolhatjuk sikeres együttműködésünket, és a következő szintre emelhetjük azt” – mondja Paulina Lundström, a Kinnarps marketing- és kommunikációs igazgatója.

A stand témája a Kinnarps „Munkahelyek és életterek tervezése a változékony évtizedben” című új Trend Reportjára épül, amelyben a Kinnarps a jövőbe tekint, és megvizsgálja, hogy milyen területek lesznek döntő hatással a holnap munkakörnyezetére.

A Nichetto Studio ezt a Trend Reportot valósítja majd meg fizikai formában, felhasználva a Kinnarps új termékeit.